Trgovina in servis z vami že od 1989

Blog

KATEGORIJE

SPREMLJAJ NAS

Merilec moči Stages Cycling Powermeter

Stages Cycling Powermeter je inovativna naprava, ki dviguje vaše kolesarsko doživetje na popolnoma novo raven. Zasnovan z natančnostjo in vrhunsko tehnologijo. Stages merilnik moči ponuja natančne in zanesljive podatke, ki vam omogočajo, da izboljšate svoje kolesarske sposobnosti in dosežete svoje cilje.

S svojo kompaktno in lahko zasnovo je Stages Cycling Powermeter enostaven za namestitev in uporabo na katerem koli kolesu. Integriran je neposredno v gonilko vašega kolesa, kar zagotavlja minimalno dodatno težo in izboljšano estetiko. Z naprednimi senzorji in algoritmi natančno meri moč, hitrost in kadenco, kar vam omogoča natančno analizo vaših voženj.

Merilec je lahko nameščen samo na levi, desni ali na obeh gonilkah*.
*Lahko se razlikuje se od modela gonilk 
- Stages Power L je merilec moči vgrajen na nepogonski strani gonilke in je združljiv z vsemi okvirji, ki ustrezajo gonilki- Stages Power LR je merilec moči vgrajen na pogonski in nepogonski strani gonilke, da neodvisno meri kolesarjevo levo in desno nogo.
- Stages Power R je merilec moči  vgrajen na pogonski gonilki.




 

Ne glede na to, ali ste profesionalni kolesar, ljubiteljski rekreativec ali začetnik, bo Stages Cycling Powermeter postal nepogrešljiv pripomoček za izboljšanje vaše uspešnosti na kolesu. S spremljanjem vašega napredka, identifikacijo področij za izboljšanje in optimizacijo vašega treninga, vam ta naprava pomaga doseči vaše cilje hitreje in bolj učinkovito kot kdaj koli prej.

Poleg tega je Stages Cycling Powermeter združljiv z različnimi napravami in platformami za sledenje in analizo podatkov, kar vam omogoča, da vaše rezultate spremljate in analizirate na najbolj priljubljenih aplikacijah in napravah.

Zanesljivost, natančnost in enostavnost uporabe - to so ključne lastnosti Stages Cycling Powermeterja, ki ga postavljajo na vrh najboljših močnostnih merilnikov na trgu. Odkrijte novo raven svoje kolesarske izkušnje z Stages Cycling Powermeterjem že danes!

Lastnosti merilcev moči Stages:

Natančnost: +/- 1,5 % natančnost v vseh pogojih

Ohišje merilnika moči: nizkoprofilna zasnova z robustnim vmesnikom. Zamenjava baterije brez orodja na levi gonilki in z vijakom s križno glavo na pogonski strani 

Teža: doda le 35 g (Stages Power LR) / 15 g (Stages Power L) / 20 g (Stages Power R) k gonilkam

Življenjska doba baterije: 175+ ur (Stages Power LR, baterija CR2032), 200+ ur (baterija: CR2032), če se uporablja kot enostranski merilnik Stages Power L ali Stages Power R

Razpon moči (wati): 0 - 2500

Razpon kadence (rpm): 20 - 220

Vodoodpornost: IPX7

Merilci Stages Cycling Powermeter so preverjeni na dirkah najvišjega nivoja. Stages Power je kolesarje popeljal do treh zaporednih zmag na dirki Tour de France ter številnih svetovnih in državnih prvenstev. Če menite, da je dirkanje najboljši poligon za testiranje izdelkov na svetu, potem je Stages Power dokazano najboljši merilnik moči na svetu.

Aktivna temperaturna kompenzacija je pri Stages standard. Konsistentnost meritev je najpomembnejša lastnost merilnika moči. Stages Power je bil prvi merilnik, ki je temperaturno kompenzacijo naredil samodejni postopek, ki zagotavlja natančne odčitke ne glede na okoljske pogoje. ATC je ključni razlog, zakaj lahko kolesar zaupa podatkom iz Stages Power v vseh pogojih.