Trgovina in servis z vami že od 1989

Blog

KATEGORIJE

SPREMLJAJ NAS

DHaRCO: "Gorsko kolesarstvo s stilom in udobjem"

DHaRCO je uveljavljena avstralska znamka oblačil za gorsko kolesarjenje. Presega pričakovanja v svetu navdušencev nad gorskimi kolesi. Njihova zavezanost h kakovosti, funkcionalnosti in stilu jih postavlja na sam vrh mednarodne scene gorsko-kolesarske mode. Vsak kos oblačila DHaRCO je skrbno zasnovan in izdelan z mislijo na potrebe sodobnih gorskih kolesarjev. Neglede na teren ali vremenske razmere, zagotavlja udobje in vzdržljivost, ki ju  ceni vsak kolesar. Kolekcija oblačil je zasnovana tako, da omogoča neovirano gibanje med vožnjo, hkrati pa ohranja estetsko privlačnost in stil. 

Njihova RACE linija je zasnovana v sodelovanju z ekipo Commencal Muc Off DH. 
Majice so nekoliko daljše in bolj oprijete od standardnih in na hrbtni strani nimajo žepa, zato jih lahko na dan tekmovanja brez težave zatlačite za pas. Izdelane so iz 100% recikliranega poliestra, tkanina pa je lahka in zračna.

GRAVITY linija je bolj standardnega kroja in se prilega večini postav. Če pod majico nosite ščitnik za telo oziroma "želvo", priporočamo, da vzamete večjo številko. Linija je prav tako izdelana iz 100% recikliranega poliestra, tkanina pa je zračna, udobna in bolj trpežna, da zdrži tudi padce.

GRAVITY hlače imajo v primerjavi s tradicionalnimi MTB hlačam kroj bolj podoben hlačam za vsakodnevno uporabo, so elastične, udobne za nošenje ter trpežne a prav tako lahkotne za nošenje. Priporočamo, da se držite običajne velikosti.

 

Vsi materiali so zasnovani posebej za DHaRCO in nosijo značko »BLUESIGN«, kar pomeni, da za izdelavo uporabijo čim manj vode ter okolju in ljudem škodljivih kemikalij. Materiali so skrbno izbrani za trpežnost, zračnost ter hitro sušenje in s tem pripomorejo k udobni in suhi vožnji tudi v najzahtevnejših razmerah. Zadržujejo toploto v hladnem vremenu in hladijo v toplem. Poleg tega se DHaRCO ponaša s široko paleto barv in vzorcev, kar omogoča, da izrazite svoj edinstveni stil na gorskem kolesu. 

Za gorske kolesarje, ki iščejo več kot le oblačila, je DHaRCO način življenja. Njihova strast do gorskega kolesarstva se odraža v vsakem izdelku. S tem želijo navdihniti kolesarsko skupnost po vsem svetu, da se podajo na nove pustolovščine v stilu. 
Neglede na to, kdo ste v vsakdanjem življenju, ko sedete na gorsko kolo ste svobodni. Pa naj to pomeni, da se podate na adrenalinsko vožnjo po strminah ali pa uživate v sproščujočem kolesarjenju po gozdnih poteh. DHaRCO zagotavlja odličen videz in počutje med vožnjo. Z njihovimi oblačili bo vaše gorsko-kolesarsko doživetje nepozabno in udobno. Znebite se monotonosti in vsakdanjih barv. Bodite kreativni!

Izdelki DHaRCO na zalogi