PUKY kolo LS-PRO 16 srebrna vijolična - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

PUKY kolo LS-PRO 16 srebrna vijolična

PUKY kolo LS-PRO 16 srebrna vijolična
Puky LS-PRO 16 lahko in vzdržljivo otroško kolo narejeno iz lahkih aluminijastih materialov, da bo otrok užival na kratkih in dolgih izletih s kolesom.

Brezplačna dostava

Dobava: marec 2022

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Puky Nemška otroška kolesa so znana po kvaliteti, novostih in nizki teži ter predvsem po omogočanju največje možne zabave pri vožnji s kolesom.

PUKY LS-PRO 16 ima ergonomsko geometrijo in izredno lahke aluminijaste sestavne dele. Aluminijaste vilice, gonilki in sedežna opora omogočajo izredno nizko končno težo. Otrok bo z njim prevozil tako kratke, kot tudi dolge razdalje. Za preprečevanje strganih ali umazanih hlačnic zaradi verige je na kolesu nameščen plastičen ščitnik za verigo. Mehek sedež z brezšivno prevleko zagotavlja udobno sedenje tudi ob daljši vožnji. Kolo ima tačko, zato otrok ne bo imel izgovora, da ga odvrže na tla in bo kolo dlje časa ohranjeno. Vključen je tudi zvonček. Kolo ima visoko odporen zaščitni premaz. Lak na okvirju se torej ob manjših poškodbah ne bo okrušil.

Kolo Puky LS-PRO 16 je idealno kolo za otroke stare 4 leta in več oz. visoke 100cm in več. Da bodo otroci lahko z nogama dosegli do tal, preverite, da dolžina noge v razkoraku meri vsaj od 40 (do 50 cm).

LASTNOSTI:

OKVIR: aluminij

VELIKOST KOLES: 16"

TAČKA: priložena

ZVONEC: priložen

ODSEVNIKI: priloženi

VIŠINA SEDEŽA: 44-54cm

TEŽA: 5.9 kg

GARANCIJA: 5 let

Zasnovano in izdelano v Nemčiji. Puky je nemško podjetje s tradicijo. So kompetentno in predano podjetje za poganjalce in kolesa, ki so narejena z vidika otrok. Puky uporablja nakvalitetnejše materiale, ki so hkrati lahki in obsotojni.