Trgovina in servis z vami že od 1989

ROG kolo PONY Classic 3 - rdeča

ROG kolo PONY Classic 3 - rdeča
-5%
Rog Pony kolo z aluminijastim, zložljivim okvirjem. Sodobna oblika in materiali s prepletanjem tradicije. Pony kolo vas zapelje kamor želite. Ker je na voljo s prestavami tudi vožnja v klanec ne bo ovira.
  • Redna cena:

    549,00 €

  • Popust:

    27,45 € (5%)

  • Spletna cena:

    521,55 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 521,55 € (0%)
  • ali od 13,90 € / mesec | Izračun obrokov

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Zapeljite kolo ROG PONY, ki s prepletanjem tradicionalnih elementov in sodobnega dizajna predstavlja eno najatraktivnejših mestnih koles na trgu. Kolo kjer se prepletata sodoben dizajn z elementi bogate tradicije in vrhunska oprema, ki poskrbi za vrhunsko izkušnjo mestnega kolesarjenja.

Popolno urbano kolo: Tehnične in vozne lastnosti Pony Clasic 3 kolesa so idealne tako za dnevno kot občasno mestno vožnjo. Z njim boste premagali vsako oviro, ki se vam bo pojavila na poti in hitreje prispeli na svoj cilj.

Kolesarite v stilu: Retro videz, oplemeniten z modernim pridihom. Pony je kolo, ki se prilega vsem priložnostim. Dobro se poda h kopalkam, športni eleganci ali večernim oblekam.

Preprosto vzdrževanje: Rogova kolesa so že od nekdaj znana po dolgi življenjski dobi. Tudi novi Pony ni izjema. Ker je izdelan iz vrhunskih materialov, vam bo z minimalnim vzdrževanjem služil še mnogo let.

Za mehko vožnjo: Dizajn, ki je bil narejen z mislijo na mestnega kolesarja z in oblazinjen sedež Selle San Remo poskrbita, da bo vožnja na novem Ponyju udobna. Pustite se mu zapeljati.

Poskrbljeno za varnost: Dve električni LED luči, odsevniki in odzivne zavore zagotovijo, da boste s svojim Pony-jem v prometu vedno varni. Čeprav pri udobni vožnji lahko razvijete presenetljivo hitrost.

V službo, trgovino ali na počitnice: Vedno je priložnost za kolesarjenje. Samo zajahajte svojega Pony-ja in se odpeljite. Prtljažnik vam omogoča tudi prevažanje prtljage. Zložljiv okvir pa je kot nalašč za prevoz kolesa v avtomobilu ali na vlaku.

FILM:


Lastnosti:

OKVIR: Al6061, zložljiv okvir s prtljažnikom

SEDEŽ: Sele San Remo Vienna

LUČI: Baterijske LED luči

TEŽA: cca.:13 kg