Uvex očala SPORTSTYLE 802 v Variomatic modra zelena - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

Uvex očala SPORTSTYLE 802 v Variomatic modra zelena

Uvex očala SPORTSTYLE 802 v Variomatic modra zelena
 • Uvex očala SPORTSTYLE 802 v Variomatic modra zelena
 • Uvex očala SPORTSTYLE 802 v Variomatic modra zelena
Uvex Sportstyle 802 V - Variomatic so vrhunska športna kolesarska očala. Uvex Sportstyle 802, kjer se sreča uporabnost, cena in kvaliteta. Očala z najboljšimi fotokromatskimi stekli z UVA, UVB in UVC zaščito in zagotavljajo optimalno uporabo tudi, ko jih uporabljate nepretrgoma več ur.
 • Redna cena:

  99,95 €

 • Popust:

  5,00 € (5%)

 • Spletna cena:

  94,95 €

 • Blagovna znamka:

  Uvex

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Športna sončna očala Uvex Sportstyle 802 V so kolesarska očala z Variomatic stekli, ki spreminjajo zatemnitev glede na svetlobne pogoje in tako poskrbijo za optimalno zatemnitev v vsakem trenutku. Stekla so najboljša in vas ščitijo pred UVA, UVB in UVC. Očala imajo z nastavljivimi nosniki in mehkimi zaključki nosilnih ročk optimalno prileganje k različnim oblikam obraza.
Od zelo slabe svetlobe v gozdu do direktne sočne svetlobe se uvex variomatic® stekla ( zaščita 1-3) prilagajajo vsem pogojem. Zaradi dobrega zračenja se ne rosijo tudi na daljših vzponih ali kratkih pavzah.

Lastnosti:
- Variomatic® stekla spreminjajo zatemnitev glede na svetlobne pogoje in tako poskrbijo za odlično zaščito v vseh vremenskih pogojih
- nastavljivi nosniki
- nastavljivi in mehki zaključki nosilnih ročk
- 100% zaščita pred UVA, UVB in UVC žarki
- Easy to clean premaz z antistatičnim učinkom zagotavlja manjše nabiranje umazanije in omogoča lažje čiščenjesamo z vodo
- Supravision® premaz proti rosenju zagotavlja odlično vidljivost ne glede na vremenske pogoje
- Break Resistant - Impact 162 km/h. Uvex očala so testirana po standardih EN ISO 12312-1:2013. Testirane pri hitrosti 162 km/h, ki zagotavlja, da so tudi pri tej hitrosti mehansko odporna na udarec 6mm jeklene kroglice, težke 0,86g.
- Stekla robustna na praske z odpornim premazom na zunanji strani, ki ščiti stekla pred praskami in drugimi poškodbami