Holmenkol Wax Natural Skiwax vosek v stiku 50ml - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

Holmenkol Wax Natural Skiwax vosek v stiku 50ml

Holmenkol Wax Natural Skiwax vosek v stiku 50ml
Vosek za tekaške in alpske smuči Holmenkol Wax Natural Skiwax vosek v stiku 50ml za vrste snega in idealno za na pot in počitnice, ko vašega serviserja zimske opreme ni v bližini.

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Biološko razgradljiv naravni vosek v stiku Holmenkol Natural z odličnimi drsnimi lastnostmi. Praktično pakiranje za hiter nanos kadarkoli in kjerkoli. Za vse vrste snega in vse temperature. Majhna embalaža je primerna, da ga lahko pospravite v žep jakne ali hlač.
Vosek odvijte do primerne dolžine in enakomerno nanesite na drsno ploskev. Na koncu drsno ploskev spolirate in odvečno odstranite s priloženim filcem za poliranje. Če spolirate drsno oblogo po nanosu, povečate drsne lastnosti voska. Vosek je univerzalen in primeren za vse vrste snega, za alpske in tekaške smuči ter snežno desko - snowboard.

Lastnosti:
- bio - razgradljivi vosek v STICK-u z odličnimi drsnimi lastnostmi.
- za vse vrste snega in vse temperature.
- isti mehanizem kot pri deodorantih – twist on.
- majhna embalaža je primerna da ga z lahkoto spravite v jakno ali hlače
- količina: 50ml

Znamka Holmenkol je že 85 let znak za visoko tehnologijo, zanesljivost in zaupanje v športne premaze v svetu profesionalnega in rekreativnega športa.