Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

Vaude torba Road II za na krmilo kolesa črna-siva

Vaude torba Road II za na krmilo kolesa črna-siva
 • Vaude torba Road II za na krmilo kolesa črna-siva
 • Vaude torba Road II za na krmilo kolesa črna-siva
Kolesarska torba za na krmilo Vaude Road II. Sprednja torba za kolo, za krmilo Vaude Road II je idealna torba za vaša kolesarska potepanja. Road II je klasična večj kolesarska torba za na krmilo, kjer lahko shranite vse nujne stvari, ki jih morate imeti vedno pri roki, kot so ključi, denarnica in očala. Na vrhu je prostor tudi za zemljevid, ki enostavno vstavite v poseben prekat s prozorno folijo. Pokrov torbe se zapira z zadrgo in omogoča hiter dostop do notranjosti. Sprednji zunanji žep je dovolj velik za energijsko ploščico in gel, ki so nujni na vsakem kolesarskem potepu. Torba se enostavno namesti na krmilo s pomočjo KlickFix sistema. Torba ima odsevne znake za boljšo vidnost v temi in mraku, Trak za na ramo, da lahko vzamete torbico s seboj, ko se ustavite.
 • Redna cena:

  88,90 €

 • Popust:

  4,44 € (5%)

 • Spletna cena:

  84,46 €

 • Blagovna znamka:

  Vaude

Brezplačna dostava

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Sprednja kolesarska torba s pritrditvijo na krmilo VAUDE Road II je ki je idealna za vaša kolesarska potepanja. Road II je klasična večja kolesarska torba za na krmilo, kjer lahko shranite vse nujne stvari, ki jih morate imeti vedno pri roki, kot so ključi, denarnica in očala. Na vrhu je prostor tudi za zemljevid, ki ga enostavno vstavite v poseben prekat s prozorno folijo. Pokrov torbe se zapira z zadrgo in omogoča hiter dostop do notranjosti. Sprednji zunanji žep je dovolj velik za energijsko ploščico in gel, ki so nujni na vsakem kolesarskem potepu. Torba se enostavno namesti na krmilo s pomočjo KlickFix sistema. Torba ima odsevne znake za boljšo vidnost v temi in mraku, Trak za na ramo, da lahko vzamete torbico s seboj, ko se ustavite je priložen

Lastnosti:
- odstranljivi trak za ramena
- glavni večji predal na zadrgo
- majši predal na zadrgo
- odsevni znaki
- prostornina: 8 l
- dimenzije: 20 x 27 x 18 cm
- teža: 705g
- priložen nosilec za pritrditev na krmilo KLICKfix ( za premer 26mm+31,8mm )
- priložena prevleka za dež
- dobavljive barve: črna, modra, rdeča

V primeru, da željene barve ni na zalogi vam jo poskušamo dobaviti v najkrajšem možnem času.