Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

Vaude torba Road I za na krmilo kolesa črna-antracit

Vaude torba Road I za na krmilo kolesa črna-antracit
 • Vaude torba Road I za na krmilo kolesa črna-antracit
 • Vaude torba Road I za na krmilo kolesa črna-antracit
Kolesarska torba za na krmilo Vaude Road I je klasična kolesarska torba za na krmilo, kjer lahko shranite vse nujne stvari, ki jih morate imeti vedno pri roki, kot so ključi, denarnica in očala. Na vrhu je prostor tudi za zemljevid, ki enostavno vstavite v poseben prekat s prozorno folijo. Pokrov torbe se zapira z zadrgo in omogoča hiter dostop do notranjosti. Sprednji zunanji žep je dovolj velik za energijsko ploščico in gel, ki so nujni na vsakem kolesarskem potepu. Torba se enostavno namesti na krmilo s pomočjo KlickFix sistema. Torba ima odsevne znake za boljšo vidnost v temi in mraku.
 • Redna cena:

  77,90 €

 • Popust:

  3,90 € (5%)

 • Spletna cena:

  74,00 €

 • Blagovna znamka:

  Vaude

Brezplačna dostava

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

VAUDE Road I torba za na krmilo, ki je idealna torba za vaša kolesarska potepanja. Road I je klasična kolesarska torba za na krmilo, kjer lahko shranite vse nujne stvari, ki jih morate imeti vedno pri roki, kot so ključi, denarnica in očala. Na vrhu je prostor tudi za zemljevid, ki ga enostavno vstavite v poseben prekat s prozorno folijo. Pokrov torbe se zapira z zadrgo in omogoča hiter dostop do notranjosti. Sprednji zunanji žep je dovolj velik za energijsko ploščico in gel, ki so nujni na vsakem kolesarskem potepu. Torba se enostavno namesti na krmilo s pomočjo KlickFix sistema. Torba ima odsevne znake za boljšo vidnost v temi in mraku.

Lastnosti:
- prostornina:6 l
- dimenzije: 18 x 24 x 15 cm
- teža: 495 g

V primeru, da željene barve ni na zalogi vam jo poskušamo dobaviti v najkrajšem možnem času.