Schwalbe Durano mtb plašč 26" Performance Line - zložljiva 26x1.10 (28-559) - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

Schwalbe Durano mtb plašč 26" Performance Line - zložljiva 26x1.10 (28-559)

Schwalbe Durano mtb plašč 26"
Kolesarski plašč Schwalbe Durano. Valy - Žagar kolesarski center Kranj. Trgovina in servis s kolesarsko opremo Kokrica pri Kranju. Schwalbe Durano je gladek kolesarski plašč. Najbolj primeren za nabiranje kilometrov, ker noben drug tekmovalen plašč ne zdrži dlje. Dual Compound zmes pa ponuja izvrsten oprijem tudi na mokrih cestah. Vsebuje preverjen RaceGuard zaščitni trak.
 • Redna cena:

  38,90 €

 • Popust:

  1,94 € (5%)

 • Spletna cena:

  36,96 €

 • Blagovna znamka:

  Schwalbe

Zaloga: na zalogi

DimenzijaZmesZalogaCena
26x1.10 (28-559)Performance Line - zložljiva36,96 €
Dodaj v košarico

Opis izdelka

Schwalbe Durano je gladek kolesarski plašč. Najbolj primeren za nabiranje kilometrov, ker noben drug tekmovalen plašč ne zdrži dlje. Dual Compound zmes pa ponuja izvrsten oprijem tudi na mokrih cestah. Vsebuje preverjen RaceGuard zaščitni trak.
V normalnih pogojih ( da niso preobremenjeni s težo, ni pretiranega zaviranja in ni veliko vožnje po izredno slabih cestah ) lahko s temi plašči naredite do 10000 km.

Performance Line: odlična kvaliteta za intenzivno uporabo. Če ne želite plašča narejenega po najnovejših tehnologijah, ki pa je vzdržljiv, lahek in ima še vedno dober oprijem potem je ta linija plaščev prava izbira.

Teža: 260g (26x1.10)

Po naročilu vam dobavimo tudi ostale dimenzije in plašče Schwalbe, ki jih trenutno nimamo na zalogi!