Vittoria plašč MAZZA G2.0 27.5" G2.0 TRAIL 2F4C 120 TPI 27.5x2.60 (65-584) - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

Vittoria plašč MAZZA G2.0 27.5" G2.0 TRAIL 2F4C 120 TPI 27.5x2.60 (65-584)

Vittoria plašč MAZZA G2.0 27.5"
 • Vittoria plašč MAZZA G2.0 27.5"
 • Vittoria plašč MAZZA G2.0 27.5"
Vittoria Mazza je agresiven enduro / all mountain / plašč, ki omogoča hitro vožnjo brez kompromisa pri oprijemu, boljši stik s podlago boste opazili predvsem na ”off camber” stezicah. Mazza se bo odlično obnesla tako spredaj, kot zadaj na vašem kolesu, saj ji stopničast profil omogoča manj trenja kadar mora pnevmatika pospeševati in več trenja med zaviranjem ter zavijanjem. Prostor med posameznimi čepi profila je nekoliko večji, kar se odraža v boljši zavorni moči in boljšemu čiščenju pnevmatike v mokrih razmerah. Vittoria je pri Mazzi izbrala progresiven stopničast profil, kar se odraža v predvidljivem, trdnem in odzivnem občutku v vsakem zavoju. Za piko na i poskrbi še Vittorina 4C sestava, ki združuje štiri različne plasti Grafen 2.0 zmesi gume v enem plašču.
 • Redna cena:

  62,99 €

 • Popust:

  12,60 € (20%)

 • Spletna cena:

  50,39 €

 • Blagovna znamka:

  Vittoria

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

DimenzijaZmes:ZalogaCena
27.5x2.60 (65-584)G2.0 TRAIL 2F4C 120 TPI50,39 €
Dodaj v košarico

Opis izdelka

Plašč Vittoria Mazza je plod večletnega Vittorinega sodelovanja z vrhunskimi športniki in najnovejšo tehnologijo. Vse z namenom, da lahko zdaj vstopite v novo dimenzijo enduro vožnje na vseh terenih. Prenovljeni profil boste takoj prepoznali po globokih kanalih v smeri vožnje, ki omogoča hitro vožnjo brez kompromisa pri oprijemu, boljši stik s podlago boste opazili predvsem na ”off camber” stezicah. Mazza se bo odlično obnesla tako spredaj, kot zadaj na vašem kolesu, saj ji stopničast profil omogoča manj trenja kadar mora pnevmatika pospeševati in več trenja med zaviranjem ter zavijanjem. Prostor med posameznimi čepi profila je nekoliko večji, kar se odraža v boljši zavorni moči in boljšemu čiščenju pnevmatike v mokrih razmerah. Vittoria je pri Mazzi izbrala progresiven stopničast profil, kar se odraža v predvidljivem, trdnem in odzivnem občutku v vsakem zavoju. Za piko na i poskrbi še Vittorina 4C sestava, ki združuje štiri različne plasti Grafen 2.0 zmesi gume v enem plašču.

(4C) – 4 različne zmesi gume v enem plašču
Vittoria je prvo podjetje na svetu, ki uporablja 4 različne zmesi gume v eni pnevmatiki. Veliko posvečanje razvoju se je tako poplačalo z edinim ekstrudorjem na svetu, ki je zmožen združiti štiri različne zmesi gume v eno pnevmatiko. Vittoria 4C tehnologija se tako ponaša z različnimi zmesmi v sredini in na površini profila gume, zmes pa se razlikuje tudi ob straneh in v centru pnevmatike. Inženirji Vittorije lahko na ta način popolnoma prilagodijo dele profila plaščev, da najbolje delujejo na področju zavijanja, vzpenjanja, kotaljenja in zaviranja. Poleg tega se plašči ponašajo z dodatno zaščito proti predtrju in vzdržljivostjo, pri MTB pnevmatikah različne zmesi celo poskrbijo za bolj stabilno osnovo za globlje profile.

GRAFEN
Kaj je pravzaprav grafen? To je revolucionrarni material iz čistega ogljika, pri katerem so atomi razporejeni podobno kot pri grafitu, vendar le z debelino enega atoma. Odlikujejo ga visoka stopnja trdnosti z veliko gibljivostjo in odlično elektro prevodnostjo. Zaradi dobrih lastnostih se ga uporablja v visoki tehnologiji, vse bolj pa tudi v vsakdanjem življenju.

GRAFEN 2.0
Nova generacija Grafena (G2.0) zdaj ponuja še izboljšane lastnosti pnevmatik Vittoria. Plašči so s prejšnjo različico postali boljši v vseh pogledih, G2.0 izvedba se osredotoča na izboljšave na vsakem področju posebej: hitrost, oprijem v mokrem, vzdržljivost in zaščita proti predrtju. Grafen služi kot odlično vezivo, ki zapolni praznine med mulekulami gume in te še dodatno povežejo med sabo ter tako izboljšajo splošno strukturo gume.

LASTNOSTI:
- Barva: Črna
- Teža: 27.5x2.6 (65-584), ( Trail - 1.030g / Enduro - 1.300g )
- Tubeless ready: DA