Trgovina in servis z vami že od 1989

Schwalbe plašč Smart Sam Plus 26" z zaščito proti predrtju Performance Line žica Addix 26x2.10 (54-559)

Schwalbe plašč Smart Sam Plus 26" z zaščito proti predrtju
-5%
Plašč za gorska kolesa Schwalbe Smart Sam Plus je eden boljših plaščev z zaščito proti predrtju in vsestranskih plaščev . Valy - Žagar kolesarski center Kranj. Trgovina in servis s kolesarsko opremo Kokrica pri Kranju. Vsako kolo potrebuje kolesarski plašč. Vsako kolo potrebuje kolesarski plašč. V naši trgovini Valy lahko kupite kolesarske plašče za gorsko kolo, cestno kolo in treking kolo. Kolesarski plašči, ki so na voljo so Schwalbe. To so vodilni proizvajalci na trgu in zagotovo zadovoljijo tudi najzahtevnejše kolesarje. Plašči Schwalbe imajo trenutno največjo izbiro plaščev za vse kolesarje. Kolesarski plašči so na voljo v različnih širinah in premerih. Kolesarske pnevmatike so cestne pnevmatike, treking pnevmatike, pnevmatike različnih velikosti in oprema za kolesa. Kolesarske pnevmatike se v prvi vrsti razlikujejo glede na kolo, ki ga uporabljate. V naši ponudbi so cestne pnevmatike, treking pnevmatike, mtb pnevmatike. Pnevmatike so različnih velikosti, širin in profilov, glede na tip kolesa in način vožnje. Prav tako je tudi oprema za kolesa prilagojena različnim vrstam koles in željam kolesarjev. Kvalitetne kolesarske pnevmatike so pogoj za udobno in predvsem varno vožnjo s kolesom ter dobre zavorne sposobnosti. Dobre gume za kolesa tako niso nekaj, kar bi se dobilo v vsaki prodajalni za vogalom. Oglejte si ponudbo na www.valy.si in si izberite ustrezne pnevmatike! Kolesarske pnevmatike ali gume za kolesa. Ponujamo različne gume za kolesa: cestne pnevmatike, treking pnevmatike, mtb pnevmatike. Pnevmatike so na voljo v velikostih 26'' in 29'' za Mtb, ter 28'' za cestna in treking kolesa. Ponujamo kolesarske pnevmatike različnih znamk, kot so:
Plašč Schwalbe Smart Sam je eden boljših vsestranskih treking plaščev. Dober je na vsakem terenu. Lahkotno se vrti celo na cesti in ima hkrati dober oprijem na makadamu. Dober je na vsakem terenu.
  • Redna cena:

    38,90 €

  • Popust:

    1,94 € (5%)

  • Spletna cena:

    36,96 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 36,96 € (0%)

Zaloga: na zalogi

DimenzijaZmesZalogaCena
26x2.10 (54-559)Performance Line - žica SS Addix36,01 €
26x2.10 (54-559)Performance Line žica Addix36,96 €
26x2.25 (57-559)Performance Line žica Addix36,96 €
Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Plašč Schwalbe Smart Sam Plus je eden boljših vsestranskih treking plaščev. Z dodatno posebno zanesljivo 3 mm GreenGuard zaščito proti predrtju pa nudi še bolj brezskrbno vožnjo. Dober je na vsakem terenu. Lahkotno se vrti celo na cesti in ima hkrati dober oprijem na makadamu.
Za ostale dimenzije si poglejte tudi Smart Sam plašč za treking kolo!

Performance Line: odlična kvaliteta za intenzivno uporabo. Če ne želite plašča narejenega po najnovejših tehnologijah, ki pa je vzdržljiv, lahek in ima še vedno dober oprijem potem je ta linija plaščev prava izbira. Na voljo v zložljivi in žičnati izvedbi.
SS - močnejša bočna zaščita proti predrtju
ADDIX - nova zmes, ki omogoča še večje zmogljivosti vaših plaščev. Več oprijema, večja hitrost in večja vzdržljivost

Več: www.schwalbe.de/...

Po naročilu vam dobavimo tudi ostale dimenzije in plašče Schwalbe, ki jih trenutno nimamo na zalogi!