Schwalbe plašč Table Top 26x2.25 (57-559) - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

Schwalbe plašč Table Top 26x2.25 (57-559)

Schwalbe plašč Table Top
MTB, gorski plašč Schwalbe Table Top Timo Pritzel serija. Valy - Žagar kolesarski center Kranj. Trgovina in servis s kolesarsko opremo Kokrica pri Kranju. Vsako kolo potrebuje kolesarski plašč. Vsako kolo potrebuje kolesarski plašč. V naši trgovini Valy lahko kupite kolesarske plašče za gorsko kolo, cestno kolo in treking kolo. Kolesarski plašči, ki so na voljo so Schwalbe. To so vodilni proizvajalci na trgu in zagotovo zadovoljijo tudi najzahtevnejše kolesarje. Plašči Schwalbe imajo trenutno največjo izbiro plaščev za vse kolesarje. Kolesarski plašči so na voljo v različnih širinah in premerih. Kolesarske pnevmatike so cestne pnevmatike, treking pnevmatike, pnevmatike različnih velikosti in oprema za kolesa. Kolesarske pnevmatike se v prvi vrsti razlikujejo glede na kolo, ki ga uporabljate. V naši ponudbi so cestne pnevmatike, treking pnevmatike, mtb pnevmatike. Pnevmatike so različnih velikosti, širin in profilov, glede na tip kolesa in način vožnje. Prav tako je tudi oprema za kolesa prilagojena različnim vrstam koles in željam kolesarjev. Kvalitetne kolesarske pnevmatike so pogoj za udobno in predvsem varno vožnjo s kolesom ter dobre zavorne sposobnosti. Dobre gume za kolesa tako niso nekaj, kar bi se dobilo v vsaki prodajalni za vogalom. Oglejte si ponudbo na www.valy.si in si izberite ustrezne pnevmatike! Kolesarske pnevmatike ali gume za kolesa. Ponujamo različne gume za kolesa: cestne pnevmatike, treking pnevmatike, mtb pnevmatike. Pnevmatike so na voljo v velikostih 26'' in 29'' za Mtb, ter 28'' za cestna in treking kolesa. Ponujamo kolesarske pnevmatike različnih znamk, kot so:
• mtb in treking pnevmatike Schwalbe Schwalbe kolesarski plašč Table Top najprimernejši za dirt in izvajanje skokov in trikov. Sodi v Timo Pritzel serijo plaščev. Ekstremno lahek plašč za doseganje najvišjega momenta pri postavljanju rekordnih skokov. Tekalna površina iz dokaj zaprto postavljenih čepov je odlično izhodišče za zahtevne trike. Ekstremno lahek plašč za doseganje najvišjega momenta pri postavljanju rekordnih skokov.
  • Cena:

    23,90 €

  • Blagovna znamka:

    Schwalbe

DimenzijaZalogaCena
26x2.25 (57-559)23,90 €
Dodaj v košarico

Opis izdelka

Schwalbe kolesarski plašč Table Top najprimernejši za dirt in izvajanje skokov in trikov. Sodi v Timo Pritzel serijo plaščev. Ekstremno lahek plašč za doseganje najvišjega momenta pri postavljanju rekordnih skokov. Tekalna površina iz dokaj zaprto postavljenih čepov je odlično izhodišče za zahtevne trike.

Več: www.schwalbe.de/...

Po naročilu vam dobavimo tudi ostale dimenzije in plašče Schwalbe, ki jih trenutno nimamo na zalogi!