Schwalbe plašč Marathon Plus Tour 28" Performance Line - žica 42-622 (700x40C) - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

Schwalbe plašč Marathon Plus Tour 28" Performance Line - žica 42-622 (700x40C)

Schwalbe plašč Marathon Plus Tour 28"
Treking plašč Schwalbe Marathon Plus Tour je plašč, ki nudi najboljšo zaščito proti predrtju in izredno vzdržljivost z grobim profilom. Valy - Žagar kolesarski center Kranj. Trgovina in servis s kolesarsko opremo Kokrica pri Kranju. Vsako kolo potrebuje kolesarski plašč. Vsako kolo potrebuje kolesarski plašč. V naši trgovini Valy lahko kupite kolesarske plašče za gorsko kolo, cestno kolo in treking kolo. Treking plašč Schwalbe Marathon Plus je plašč, ki nudi najboljšo zaščito proti predrtju in izredno vzdržljivost z grobim profilom. Nepredoren in z markantnim profilom je plašč primeren za asfaltirane ali neurejene površine. Za vsakodnevna potovanja in daljša potovanja. Ni je poti, ki je vsestranski plašč ne bi zmogel. Njegova robustna sestava se zoperstavlja tudi najtežjim oviram. Predrte zračnice bodo le še bled spomin. Iz prožne posebne gume narejen zaščitni sloj SmartGuard nudi predvsem zaščito proti steklenim in ostalim ostrim delcem. Niti risalni žebljiček ne zmore prodreti skozi zaščitni sloj. SmartGuard zaščitni sloj ne povečuje kotalnega upora.
 • Redna cena:

  41,90 €

 • Popust:

  2,09 € (5%)

 • Spletna cena:

  39,80 €

 • Blagovna znamka:

  Schwalbe

Zaloga: na zalogi

DimenzijaZmesZalogaCena
35-622 (700x35C)Performance Line - žica39,80 €
42-622 (700x40C)Performance Line - žica39,80 €
Dodaj v košarico

Opis izdelka

Nepredorni treking plašč z bolj grobim treking profilom. Za asfaltirane ali neurejene površine, za vsakodnevno uporabo ali daljša potovanja? Ni je naloge, ki je ta vsestranski plašč ne bi zmogel. Njegova robustna sestava se zoperstavlja tudi najtežjim oviram. Z dodatnim zaščitnim slojem SmartGuard ima najučinkovitejšo zaščito proti predrtju, ki je trenutno na voljo za kolesarske plašče.

Lastnosti:
- kotalni upor: 34,9 Watt
- teža: 940g (700x40C)

Po naročilu vam dobavimo tudi ostale dimenzije in plašče Schwalbe, ki jih trenutno nimamo na zalogi!