WTB obroč KOM i25, 27,5" - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

WTB obroč KOM i25, 27,5"

WTB obroč KOM i25, 27,5"
 • WTB obroč KOM i25, 27,5"
 • WTB obroč KOM i25, 27,5"
 • WTB obroč KOM i25, 27,5"
Obroč za kolo WTB KOM i25. Izredno lahki, trdni in trpežni, ustvarjeni za zahtevne uporabnike, ki od obročev pričakujejo zares veliko. Primerni za uporabo tudi brez zračnice - tubeless. Obroč namenjen zmagovalcem.
 • Redna cena:

  99,99 €

 • Popust:

  25,00 € (25%)

 • Spletna cena:

  74,99 €

 • Blagovna znamka:

  WTB

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Obroč WTB KOM i25 je obroč po teži primerljiv s karbonskimi obroči in je hkrati širši, kot konkurenčni aluminijasti obroči. To omogoča uporabe aluminija WT69 oplemenitenega s skandijem. Obroči so izredno lahki, trdni in trpežni, ustvarjeni za zahtevne uporabnike, ki od obročev pričakujejo zares veliko. Primerni za uporabo tudi brez zračnice - tubeless.

Posebnosti:
- Profil obroča je obikovan tako, da v primeru močnega udarca ob skalo, obroč dejansko le še bolj pričvrsti plašč nase. Celovitost obroča zaradi močnega stranskega udarca ni ogrožena, plašč pa seveda ostane na mestu! Predel obroča, ki ga kolesarji imenujemo "Crush Zone" plemeniti dodatna ojačitev stranske stene, ki se razteza od roba do dna ležišča plašča.
- Nova konstrukcija obroča KOM omogoča, da dodatna vertikalna ojačitev (I-Beam) ni več potrebna, s čemer se doseže izredno nizka teža, ob tem pa ne le ohrani, temveč trdnost poveča. Za povečano trdnost obroča torej poskrbita nov profil in nova zlitina imenovana WT69, oplemenitena s Skandijem.
- Prihranek na teži omogoča tudi tehnologija vrtanja 4D, s katero se izloči kovinske podložke na obroču. Učinek te tehnologije je dvojni, nižja teža in večja trdnost oz. stabilnost obroča.
- Napere obroča ob 4D tehnologiji ohranijo povsem ravno linijo in se pri izhodu iz tuljavke ne zakrivijo. V primerjavi s konvencionalnim vrtanjem kjer je linija napere ukrivljena, kar za obroč in napero predstavlja dodatno obremenitev.
- Ležišče plašča na obroču je oblikovano po WTB tehnologiji On-Ramp, kar v praksi pomeni, da se WTB plašč in WTB obroč "zakleneta" drug na drugega. Med vožnjo se prednost tega izkaže tako, da plašč tudi pri nizkem tlaku in večjih obremenitvah ostane na mestu - preprečuje izpade plašča iz obroča.
- Obroč je izredno odziven in enostaven za motažo.

Lastnosti:
- Premer: 27,5’’ (650b)
- Podložke: ne (tehnologija 4D vrtanja)
- Uporaba: trail, all-mountain, enduro
- Širina / teža: 650b: i25 – 25 mm / 438g
- Barva: črna
- Teža: 438g
- Število lukenj: 32
- Tip ventila: presta
- Tubeless: DA (TCS)