Energijska pijača Xenofit competition 672g različni okusi citrus - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

Energijska pijača Xenofit competition 672g različni okusi citrus

Energijska pijača Xenofit competition 672g različni okusi
Izotoničen napitek Xenofit Competition 872/688 g, ki je razvit posebno za vzdržljivosne šport in vam pomaga napolniti izgubljene ogljikove hidrate že med naporom.
  • Cena:

    18,60 €

  • Blagovna znamka:

    Xenofit

Zaloga: na zalogi

OkusZalogaCena
citrus18,60 €
jabolko18,60 €
Mango / Marakuja18,60 €
Dodaj v košarico

Opis izdelka

Izotonična energija in moč. Xenofit Competition napolni prazne rezerve ogljikovih hidratov med obremenitvami. S Xenofit competition lahko namensko napolnimo prazne rezerve ogljikovih hidratov med obremenitvami, ker vsebuje pijača uravnoteženo mešanico pomembnih ogljikovih hidratov. Vsebuje prav tako enostavne, hitro razpoložljive sladkorje kot so fruktoza, glukoza in saharoza (mono in disaharidi), kot tudi kompleksni ogljikovi hidrat maltodekstrin (oligosaharid), ki tvori glavno sestavino. Xenofit Competition povzroča na podlagi optimalne sestave ogljikovih hidratov (80 g/liter) v povezavi z natrijem (400 mg/liter) hitro absorpcijo tekočine v kri, kar je zelo pomembno. Hkrati pa vsebuje spekter B-vitaminov, ki je potreben za pretvorbo ogljikovih hidratov.

Eno pakiranje zadošča za 8 litrov napitka
OKUSI: sadni čaj, jabolko, citrus