SiS energijska pijača GO Energy 500g pomaranča - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

SiS energijska pijača GO Energy 500g pomaranča

SiS energijska pijača GO Energy 500g pomaranča
SiS GO Energy je visoko energijska pijača na osnovi ogljikovih hidratov - idealno gorivo za pred oziroma med treningom ali dirko:

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

SiS GO Energy je visoko energijska pijača, ki zagotavlja lahko in hitro prebavljive ogljikove hidrate za kakovostno oskrbo z energijo pred oziroma med treningom ali dirko. SiS GO Energy je vsestransko uporaben napitek, mešamo ga lahko v različnih koncentracijah - prilagodite ga vašim osebnim potrebam. Kot tak lahko SiS GO Energy uporabljate kot del vaše strategije pri nalaganju ogljikovih hidratov v dneh in urah pred vadbo ali tekmovanjem, tako zagotovimo kar 47 gramov ogljikovih hidratov na odmerek. SiS GO Energy se priporoča uživati tudi med daljšo športno aktivnostjo, saj zagotovi energijo in tekočino porabljeno med samo vadbo.

Zakaj SiS GO Energy?
Dokazano je, da je izčrpavanje glikogenskih rezerv eden glavnih vzrokov utrujenosti pri vzdržljivostnih športih. Že leta 1960 so športni znanstveniki razvili strategije nalaganja ogljikovih hidratov, pri čemer športniki povečajo količino zaužitih ogljikovih hidratov v dneh pred tekmovanjem, da bi povečali zalogo mišičnega glikogena. SiS GO Energy zato zagotavlja zelo praktična rešitev za ti. carbo loading. Je enostaven in praktičen napitek za popolnjevanje glikogenskih zalog med samim naporom, ob enem pa se priporoča tudi po naporu za hitrejšo obnovo glikogena!

Hranilna vrednost: na 100g: na 50g (1 odmerek):
Energijska vrednost: 374 kcal 187 kcal
Ogljikovi hidrati: 94 g 47 g
-od teh sladkor: 6,9 g 3,5 g
Vlaknine: 0 g 0 g
Beljakovine: 0 g 0 g
Maščobe: 0 g 0 g
Natrij: 0 g 0 g

Sestavine: mešanica ogljikovih hidratov 96% (maltodekstrin (proizveden z delno hidrolizo iz posebne vrste koruze), fruktoza), naravna aroma, citronska kislina, sladilo (aspartam).

Navodilo za uporabo: Za enostavno mešanje uporabljajte SIS športne plastenke z oznakami, ki prikazujejo pravilno raven prahu. Ali pa dodajte 50g SIS GO Energy v 500 ml vode in dobro pretresite. Pijte 500 ml napitka vsakih 45-60 minut vadbe. Pripravljen napitek porabite v 24 urah.