Trgovina in servis z vami že od 1989

Kategorije

GEAGO Dalmacija I turistična karta 1:150 000

GEAGO Dalmacija I turistična karta 1:150 000
  • GEAGO Dalmacija I turistična karta 1:150 000
Turistični zemljevid Dalmacija 1 prikazuje kraje od mesta Karlobag do Splita, vključno z vsemi otoki ob tem delu Dalmatinske obale v merilu 1:150000. ZEMLJEVID DALMACIJA I (Karlobag-Split) za vse popotnike
  • Cena:

    9,10 €

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

GeaGo turistična karta Dalmacija I je merila 1: 150 000 ter prikazuje kraje od mesta Karlobag do Splita, vključno z vsemi otoki ob tem delu Dalmatinske obale. Vsebuje pa tudi mestne karte Splita, Šibenika in Zadra v merilu 1:10 000. Za lažjo orientacijo dostopnost območja, ki ga pokriva karta Dalmacija l je dodana Avtokarta v merilu 1:550 000.

Turistična karta Dalmacija I prikazuje pomembnejše naravne znamenitosti, arheološka najdišča, podzemne jame, UNESCO dediščino, muzeje, stara mestna jedra kot tudi slikovita mesta. Na karti so označeni hoteli, kampi, marine ter planinske koče. Na Turistični karti Dalmacija I so prikazane ladijske in trajektne linije, letališča in kategorizirana cestna mreža.

Karta je bila izdelana v letu 2014. Turistične karte GeaGo so odličen pripomoček pri raziskovanju novih krajev. Namenjene so turistom, izletnikom, kolesarjem in drugim raziskovalcem.

Laminirana je v plastiko. Zaradi tega se pri uporabi ne trga, zelo enostavno se zgiba, ni občutljiva na vlago ali sonce, po njej lahko tudi pišemo in napisano izbrišemo (piši-briši).