GEAGO Goriška rekreacijska karta 1:50 000 - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

Kategorije

GEAGO Goriška rekreacijska karta 1:50 000

GEAGO Goriška rekreacijska karta 1:50 000
Rekreacijski zemljevid Goriške v merilu 1:50000. ZEMLJEVID ZEMLJEVID GORIŠKA z opisom poti, idejami za izlet in višinogrami.
  • Cena:

    9,10 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Rekreacijska karta Goriška je prva v seriji GeaGo rekreacijskih kart v merilu 1 : 50 000, namenjenih orientaciji v prostoru pri rekreacijskih dejavnostih na prostem.

Poleg topografske vsebine vsebujejo tematsko vsebino, ki je zanimiva za pohodnike, kolesarje ter ljudi, ki iščejo oddih v naravi. Na zemljevidu je opis poti, razdalja in višinogram. Prikazane so planinske poti, kolesarske poti, gostišča, prenočišča, turistične kmetije, planinske koče, razgledišča, kulturne ter naravne zanimivosti, kopališča, smučišča, območja za tek na smučeh, lokacije plezališč, adrenalinskih parkov, golf igrišč. Zemljevid nudi ogromno idej za izlet. Kolesarske poti imajo prikazane tudi prečne preseke in so s QR kodo preko mobilnih telefonov povezane s spletom.
Karta je laminirana v plastiko. Zaradi tega se pri uporabi ne trga, zelo enostavno se zgiba, ni občutljiva na vlago ali sonce, po njej lahko tudi pišemo in napisano izbrišemo (piši-briši). Torej je idealna izbira tudi ob slabih vremenskih pogojih v naravi.