Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Trgovina in servis z vami že od 1989

Brynje Super Thermo A-shirt spodnja majica - aktivno perilo modra XXS

Brynje Super Thermo A-shirt spodnja majica - aktivno perilo
  • Brynje Super Thermo A-shirt spodnja majica - aktivno perilo
  • Brynje Super Thermo A-shirt spodnja majica - aktivno perilo
  • Brynje Super Thermo A-shirt spodnja majica - aktivno perilo
Spodnja majica Brynje A-shirt je prvi sloj na vašem telesu in poskrbi za odvajanje pota na naslednjo plast oblačil, vaše telo pa ostane suho. Spodnja majica Brynje A-shirt je prvi sloj na vašem telesu in poskrbi za odvajanje vlage na naslednjo plast oblačil, vaše telo pa ostane suho. Brynje je Norveški proizvod in zagotovo eden najboljših proizvajalcev aktivnega perila. To zagotavljajo tudi naše stranke že vrsto let. Majica A-shirt Super Thermo je primernejša za hladnejša obdobja. V primerjavi z micro net majicami Brynje ima bolj zaprt ovratnik je daljša in toplejša, kljub temu pa odlično deluje tudi v toplejšem vremenu. Majica je lahka, udobna in kvalitetno opravlja svoj namen. Majica ohranja obliko in funkcijonalnost tudi po večkratnem pranju. Super Termo mrežasta oblačila so pletena z uporabo hibridnih Meraklon polipropilen vlaken imenovana Isofill katera ne absurbirajo vode in so odlična v kontroliranju telesnega vonja. Mrežna konstrukcija Brynje oblačil omogoča odvečni vlagi prosto pot od kože v obliki pare, medtem ko ustvari zračno temperaturno uravnano blazino pri koži. (Medtem, ko se pri konvencionalnem oziroma navadnem spodnjem perilu znojite, pot ne more dovolj hitro skozi blago, zatorej vaša koža ostane premočena in vi postanete premraženi.) S tem, da lahko vlaga zapusti blago, vam bo z Brynje Super Thermo spodnjem perilu resnično toplo in suhi boste že ob tako težki dejavnosti s katero se boste ukvarjali.
  • Cena:

    14,90 €

Zaloga: na zalogi

VelikostBarvaZalogaCena
XXSmodra14,90 €
Pošlji povpraševanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Aktivno perilo Brynje iz Norveške. Eden vodilnih proizvajalcev aktivnega spodnjega perila. Spodnja majica je prvi sloj na vašem telesu in poskrbi za odvajanje vlage na naslednjo plast oblačil, vaše telo pa ostane suho. Majica ohranja obliko in funkcijonalnost tudi po večkratnem pranju in z veseljem jo boste nosili.

Super Thermo linija spodnjega aktivnega perila je narejena iz Polycolona, ki ima zelo visoko temperaturno odpornost. Pregrevanje in podhlajanje sta ena od glavnih vzrokov za izgubo energije. Super Thermo preprečuje oboje. Mrežasta struktura omogoča kroženje zraka medtem, ko ste v gibanju. Ko se ustavite pa mrežica zagotavlja da ta topel zrak ostane direktno ob koži. Zaradi te dvojne funkcije ohranja majica vaše telo pri optimalni temperaturi, kot nekakšen termostat. Mrežasto pletenje omogoča, da je vedno dovolj prostora za kroženje zraka in insulativno funkcijo. Super Termo mrežasta oblačila so pletena z uporabo hibridnih Meraklon polipropilen vlaken imenovana Isofill katera ne absurbirajo vode in so odlična v kontroliranju telesnega vonja. Mrežna konstrukcija Brynje oblačil omogoča odvečni vlagi prosto pot od kože v obliki pare, medtem ko ustvari zračno temperaturno uravnano blazino pri koži. (Medtem, ko se pri konvencionalnem oziroma navadnem spodnjem perilu znojite, pot ne more dovolj hitro skozi blago, zatorej vaša koža ostane premočena in vi postanete premraženi.) S tem, da lahko vlaga zapusti blago, vam bo z Brynje Super Thermo spodnjem perilu resnično toplo in suhi boste že ob tako težki dejavnosti s katero se boste ukvarjali.

Lastnosti:
- stik neposredno s kožo
- pri nizki intezivnosti zagotavlja optimalno ohranjanje telesne temperature
- pri visoki intezivnosti pa preko mrežice hitro odvaja prekomerno toploto
- materijal: 100% Polypropylene ( zagotovo najboljši material pri aktivnemu perilu ), ki se izredno hitro suši
- perilo je funkcionalno tudi pri dolgi aktivnosti
- pranje 60°C
- uporaba. vse leto, za različne aktivnosti ( trening ali tekma )
- občutki pri uporabi: majica vedno daje suh občutek in prenaša vlago na naslednjo plast oblačil