Merida kolo CROSSWAY XT Edition - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

Merida kolo CROSSWAY XT Edition

Merida kolo CROSSWAY XT Edition
Moško kolo Merida CROSSWAY XT EDITION 2021. Merida kolesa Crossway so vsestransko uporabna in praktična treking kolesa za moške in ženske, asfalt in makadam. Kolo za vse. Treking kolo Merida Crossway so namenjena kolesarjenju. Kolesa Merida in oprema Merida v Trgovini Valy Kokrica pri Kranju.
  • Cena:

    1.530,00 €

  • Blagovna znamka:

    Merida

Brezplačna dostava

VelikostZalogaCena
M1.530,00 €
L1.530,00 €
Dodaj v košarico

Opis izdelka

Moško kolo Merida Crossway XT Edition pomeni vrh ponudbe treking koles Merida. Kolesa Merida Crossway so namenjena vožnji po mestu in kolesarjenju po utrjenih makadamskih in asfaltnih cestah. Merida Crossway kolesa so namenjena rekreativni vožnji in vsem, ki želijo udobno, zanesljivo in prilagodljivo treking kolo ne glede na podlago in vremenske razmere.

Okvir kolesa Merida Crossway je narejen iz lahkega aluminija z geometrijo, ki zagotavlja udobje kolesarju in enostavno poganjanje. Nizka teža pomeni več užitkov pri vožnji, raje vzamete s seboj otroka na otroškem sedežu ali prikolici. Konec koncev ga lažje postavite v oz. na vozilo ali pa ga lažje nosite po stopnicah.

Kolo ima kvalitetne sestavne dele, kot je zračno prednje vzmetenje in Shimano oprema XT. Vilice zagotavljajo mehko in vodljivo vožnjo. Shimano prestave pa zagotavljajo hitro in točno prestavljanje. Prestavno razmerje omogoča tudi vožnjo v klanec. Okvir vam omogoča pritrditev opore - "tačke", blatnikov in prtljažnik. Kolo Merida Crossway je primerno kolo za kolesarje vseh generacij in zmožnosti.

OKVIR: aluminij CROSSWAY TFS

VELIKOSTI: XXS(39), XS(43), S(47), M(51), L(55), XL(59)

VILICE: SR NCX E-RL air 63 z možnostjo zaklepa na krmilu

OPREMA: Shimano XT T8000

GONILKA: Shimano XT T8000 48-36-26

ZAVORE: Shimano M500 disk zavore

VERIŽNIKI ZADAJ: Shimano CS-HG500 / 10 prestav / 11-34 zob

TEŽA: 11,92 kg

VEČ www.merida-bikes.com/...

Vsa kolesa Merida imajo doživljensko garancijo na okvir. To pomeni za vse napake v materialu okvirja ali v proizvodnem procesu okvirja za prvega lastnika kolesa.