Trgovina in servis z vami že od 1989

WOOM otroško kolo WOOM 3 AUTOMAGIC modra

WOOM otroško kolo WOOM 3 AUTOMAGIC modra
  • WOOM otroško kolo WOOM 3 AUTOMAGIC modra
  • WOOM otroško kolo WOOM 3 AUTOMAGIC modra
WOOM 3 automagic otroško kolo WOOM 3 je izredno lahko 16" otroško kolo. Kolo s katerim vaš otrok nabira izkušnje pri vožnji in izboljšuje svojo tehniko vožnje. WOOM 3 še vedno verjetno najlažje 16" otroško kolo
  • Cena:

    499,99 €

  • ali od 13,31 € / mesec | Izračun obrokov

  • Blagovna znamka:

    WOOM

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

WOOM 3 automagic je izredno lahko 16" otroško kolo z dvema prestavama v zadnji pesti. Verjetno najlažje 16" kolo s prestavami, ki tehta le 6,1 kg. S kolesom Woom 3 bo vaš otrok nabiral dodatne izkušnje pri vožnji s kolesom. Otrok enostavno obdrži ravnotežje in ne pade s kolesom. Visoko krmilo omogoča enostavno ohranjanje ravnotežja, hkrati pa ima otrok dober pregled nad okolico in naravnost pred seboj. Sedež je udoben in nastavljiv.
Kolo ima aluminijasto krmilo z gumiranimi ergonomskimi ročaji, ki preprečujejo zdrs rok široko 470mm. Obračanje krmila je omejeno z gumico. Zavorne ročice so nastavljive tudi za najmanjše roke.

AUTOMAGIC - pomeni samodejno prestavljanje med dvema prestavama v zadnjem pestu. Ko kolesar doseže hitrost cca.: 11 km/h se prestava samodejno prestavi v težjo prestavo. Prva lažja prestava je namenjena počasnejši vožnji in vzponom. To pomeni, da otrok pridobi pri vožnji s kolesom brez nepotrebnih težav in kompliciranjem s prestavljanjem. Tudi starši ste brez skrbi, ker notranje prestave v zadnjem pestu praktično ne potrebujejo vzdrževanja. To pa je zmagovita kombinacija.

OKVIR: aluminij

KRMILO: aluminij

PLATIŠČA: aluminijasta velikosti 16"

VIŠINA SEDEŽA: nastavljiva med 490-635 mm

TEŽA: 6.1 kg (brez pedal)

Primeren za starost otroka približno od 4-6 let oz. za višino otroka: 105 - 120 cm

WOOM kolesarska čelada: www.valy.si/...

Tačka: opcijsko www.valy.si/...

Blatniki: opcijsko www.valy.si/...

Zvonček Woom: www.valy.si/...