Trgovina in servis z vami že od 1989

Servis koles

Že od leta 1989 je na Kokrici pri Kranju trgovina in servis s kolesi in kolesarsko opremo Valy, d.o.o., Kranj, imenovan tudi Kolesarski center Žagar. Po obdobju aktivnega kolesarjenja je Slavko Žagar začel leta 1976 s popravilom koles. Najprej za kolesarski klub Sava, potem pa je odprl svojo delavnico, ki se ji je kasneje pridružila še kolesarska trgovina.

Servis koles opravljajo naši serviserji kvalitetno in ugodno. Vsako kolo najprej strokovno pregledajo, se pogovorijo s stranko o njenih željah in šele nato poservisirajo. V naši delavnici nudimo servis koles različnih blagovnih znamk, poservisiramo stara ali nova kolesa, cestna, treking, gorska, otroška ali pa električna. Serviserji koles so vrhunsko usposobljeni in uporabljajo profesionalna orodja in materiale.
Želimo si, da bi bila vsaka stranka, ki pripelje svoje kolo k nam na servis, zadovoljna nad našo natančnostjo in splošno storitvijo.

V času zime opravljamo tudi servis vseh vrh smuči in drsalk. Smuči servisira izkušen smučar, ki poskrbi za vaše alpske, turne ali tekaške smuči ali pa snowboard. Nudimo različne servise, samo brušenje robnikov ali pa celoten servis smuči z impregnacijo.
Cenik smučarskega servisa si lahko ogledate na: www.valy.si/...

Drsalke ob nakupu niso primerno nabrušene, hkrati pa je kvalitetno drsanje pomembna kvaliteta drsalk, drsna ploskev drsalke, radij ( brušen žleb ) in pa kakovost ledu. Po kvalitetno in strokovno brušenje drsalk lahko pridete v Kolesarski center Valy - Žagar na Kokrico pri Kranju.

V kolkor pa pozimi ne uporabljate kolesa, imate prostorsko stisko ali pa nimate primernega postora in varnega prostora za vaše kolo, vam ga lahko v varnem in suhem prostoru shranimo mi.
Cene: www.valy.si/...

Pri nakupu kolesa vam svetujemo, naši izkušeni serviserji pa zagotavljajo, da bo izbrano kolo dobro delovalo.

Vsem kolesarjem želimo srečno vožnjo in vas vabimo k nam v prenovljen center koles.