Trgovina in servis z vami že od 1989

O podjetju

Valy, d.o.o., Kranj
Cesta na Brdo 52
4000 Kranj

tel.: 04/204 50 07
www.valy.si
trgovinavaly.si

Delovni čas:

Pon. - pet.: 9:00 - 19:00, Sobota: 9:00 - 12:00

Že od leta 1989 je na Kokrici pri Kranju trgovina in servis s kolesi in kolesarsko opremo Valy, d.o.o., Kranj. Po obdobju aktivnega kolesarjenja je Slavko Žagar začel leta 1976 s popravilom koles. Najprej za kolesarski klub Sava, potem pa je odprl svojo delavnico, ki se ji je kasneje pridružila še kolesarska trgovina blizu centra Kranja.

Smo specializirana trgovina in servis za gorska, cestna, triatlon, treking, mestna, otroška in električna kolesa. V ponudbi imamo kolesa priznanih blagovnih znamk Scott, Trek, Cube, Merida, Bianchi.
V trgovini imamo veliko izbiro vrhunske kolesarske opreme - kolesarske čelade, oblačila, kolesarske nahrbtnike, ščitnike, rokavice, nogavice in ostalo opremo, ki jo potrebuje kolesar. Prav tako najdete v trgovini nosilce za kolo Thule.
Sodelujemo z vrhunskimi blagovnimi znamkami za kolesarske komponente, kolesarska oblačila in ostalo kolesarsko opremo kot so: Endura, Odlo, Evoc, Bell, O'neal, Camelbak, Casco, Continental, Giro, Fox, Hamax, Topeak, Uvex, Vaude in druge.

Prav tako najdete široko ponudbo za otroke - od trenutno najbolj zaželenih otroških koles Woom do drugih otroških koles znamk Cube, Scott, Dema, poganjalcev Cruzee, veliko izbiro skirojev Hudora in vsa ostala kolesarska oprema za male nedobudne kolesarje.

V času zime opravljamo tudi strokoven servis smuči in drsalk.

Pri nakupu kolesa vam svetujemo, naši izkušeni serviserji pa zagotavljajo, da bo izbrano kolo dobro delovalo. Prav vsakemu izmed vas se bomo posvetili in vam poskušali pomagati in zadovoljiti vaše želje.

Trgovina je z letom 2022 še večja, lepša in ima še večjo izbiro koles in opreme za kolesarje.
Vabimo vas, da nas obiščete v Kolesarskem centru Valy - Žagar na Kokrici pri Kranju.

Vsem kolesarjem želimo srečno vožnjo!