Bell čelada SUPER DH modra rumena - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

Bell čelada SUPER DH modra rumena

Bell čelada SUPER DH modra rumena
 • Bell čelada SUPER DH modra rumena
 • Bell čelada SUPER DH modra rumena
 • Bell čelada SUPER DH modra rumena
 • Bell čelada SUPER DH modra rumena
 • Bell čelada SUPER DH modra rumena
 • Bell čelada SUPER DH modra rumena
 • Bell čelada SUPER DH modra rumena
 • Bell čelada SUPER DH modra rumena
Bell Super DH čelada z odstranljivim vizirjem nudi vrhunsko zaščito in vsestransko uporabo. Čelada je primerna za rekreativno in tekmovalno kolesarjenje. Za kolesarke parke in celodnevno kolesarjenje.
 • Redna cena:

  330,00 €

 • Popust:

  16,50 € (5%)

 • Spletna cena:

  313,50 €

 • Blagovna znamka:

  BELL

Brezplačna dostava

VelikostBarvaZalogaCena
Smodra - rumena313,50 €
Mmodra - rumena313,50 €
Dodaj v košarico

Opis izdelka

Bell Super DH čelada je premium čelada z odstranljivim ščitnikom za brado. Čelada za najbolj strme spuste in najtežje terene je v kombinaciji z naprednim MIPS Spherical Energy Management ( čelada v čeladi) in udobnim nastavitvenim sistemom Float Fit DH in dobite super DH. Čelada je namenjena in uporabljena v DH tekmovanjih in bike parkih. Bell Super DH čelada je nesporni zmagovalec.
S čelado Super DH lahko nastopate tudi na tekmovanjih!

Lastnosti:
- Namen uporabe: MTB, Downhill, All-Mountain, Enduro, Dirt / Street
- Odstranljiv ščitnik za brado
- MIPS Spherical notranjost čelade, ki najbolje zmanjšuje rotacijske sile. Spherical dvojna školjka čelade nudi najvišjo možno dodatno zaščito za hitre, počasne in rotacijske sile
- Overbrow Ventilation™ sistem regulira temperaturo v čeladi tako, da omogoča vstop hladnega zraka skozi odprtine zaradi česar zrak v notranjosti čelade kroži in izpodriva topel zrak proti izstopnim luknjam.
- Float Fit DH je nov sistem pritrjevanja, ki omogoča enostavno pritrjevanje in prilaganje čelade. Upravlja se ga s pomočjo gumiranega mehanizma pritrjevanja.
- GoggleGuide™, je prilagodljiv sistem, ki omogoča uporabo tako običajnih kot ostalih očal in deluje z nameščenim vizirjem ali brez. Enostaven, učinkovit in »kul«.
- S snemljivim Integrated Breakaway Camera Mount nosilcem lahko na čelado varno in enostavno pritrdite vašo GoPro kamero in to brez uporabe lepilnega ali vezic.
- Fusion In-Mold Polycarbonate Shell je sistem, ki so ga razvili pri Bellu in povezuje zunanji del čelade z notranjim EPS delom, s čimer je čelada še trdnejša.
- Hitro sušeče pene X-STATIC XT2 so prepletene s pravimi srebrnimi vlakni in preprečujejo nastanek neprijetnih vonjav, bakterij in gliv. V primerjavi z X-Static penicami so te hladne v vročini in tople v mrazu zahvaljujoč termalnim značilnostim materiala.
- Fidlock® magnetno zapenjanje
- Nastavljiv šild za uporabo z Goggli in klasičnimi očali
- Varnostni certifikati: ASTM F1952, ASTM F2032, CE EN 1078, CPSC
- Velikosti: S 52-56 cm, M 55-59 cm, L 58-62 cm
- Teža: 850g