Trgovina in servis z vami že od 1989

Kje smo?

Valy, d.o.o., Kranj
Cesta na Brdo 52
4000 Kranj

Trgovina VALY se nahaja na Kokrici pri Kranju.

Iz smeri Ljubljane po avtocesti, zapeljete na izvoz Kranj-zahod. Zavijete desno in v krožnem križišču izberete drugi izhod, pri gostilni Lakner zavijete levo in peljete naravnost. Trgovina je zadnja stavba ob glavni cesti na desni strani. Od izvoza z avtoceste je približno 2 km.

Iz smeri Brnik, pri Mercatorjevem centru v Kranju zavijete desno in nato skozi Predoslje mimo protokolarnega objekta Brdo in NZS do Kokrice.

Iz smeri Jesenic, zapeljete na izvoz Kranj-zahod. Zavijete levo, v krožnem križišču izberete drugi izhod, pri gostilni Lakner zavijete levo in peljete naravnost. Trgovina je zadnja stavba ob glavni cesti na desni strani. Od izvoza z avtoceste je približno 2 km.

Iz smeri Škofja loka, imate dve možnosti. Najlažje je, da peljete naravnost mimo Mercator Centra in nato skozi Predoslje mimo Brda do Kokrice. Lahko pa pridete skozi center Kranja mimo avtobusne postaje, vojašnice in se držite smeri Kokrica.

Po stari cesti iz Ljubljane, na začetku Kranja zapeljete desno, potem pa naravnost mimo Mercatorjevega centra skozi Predoslje mimo Brda do Kokrice.