Trgovina in servis z vami že od 1989

Endura spodnja majica BaaBaa Merino L/S črna črna M

Endura spodnja majica BaaBaa Merino L/S črna
-5%
  • Endura spodnja majica BaaBaa Merino L/S črna
  • Endura spodnja majica BaaBaa Merino L/S črna
  • Endura spodnja majica BaaBaa Merino L/S črna
Zimska spodnja majica - aktivno športno perilo iz Merino volne Endura BaaBaa Blend L/S Baselayer. Naravna topla majica iz pralne BaaBaa Merino volne. Spodnja švic majica za kolesarjenje, tek, tek na smučeh in ostale športe v naravi.
  • Redna cena:

    49,99 €

  • Popust:

    2,50 € (5%)

  • Spletna cena:

    47,49 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 47,49 € (0%)

Zaloga: na zalogi

VelikostBarvaZalogaCena
Mčrna47,49 €
Lčrna47,49 €
Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Moška spodnja majica Endura BaaBaa Blend L/S Baselayer se nosi direktno na kožo in predstavlja prvi sloj oblačil v hladnem vremenu. Aktivno spodnje perilo - majica iz naravne Merino volne ima dolge rokave in je strojno pralna. Majica vas ohranja suhe in prijetno greje.

MERINO VOLNA izredno dobro uravnava telesno temperaturo. Posebej, ko se uporablja, kot prvi sloj oblačila (next to skin). Volna zagotavlja toploto brez pregrevanja. Volna tako kot bombaž nase veže vodo (do 1/3 teže majice). Še vedno pa oddaja toploto, kljub temu da je mokra. Kot večina voln vsebuje lanolin, ki ima dobre antibakterijske lastnosti. Merino volna je ena najbolj mehkih voln, ki so na voljo. Merino ima zelo dobro razmerje med težo on oddajanjem toplote v primerjavi z ostalimi.
LIOCEL je v novem tisočletju bombaž, ki dosega kot najbolj vsestransko uporabljen daleč največjo proizvodnjo med vsemi tekstilnimi vlakni, začelo nadomeščati celulozno vlakno lyocell (liocel), ki se je uveljavilo z blagovno znamko Tencel®. Tencel je svilnato lesketajoče se namensko vlakno, ki temelji na novi nanotehnologiji in se pridobiva s pomočjo okolju prijazne proizvodnje iz naravne lesne surovine. Svoje izjemne funkcionalne lastnosti ima zaradi pravilnega zaporedja nanovlaken, ki so hidrofilna in odlično sprejemajo vlago. Ta naravna liocelna vlakna sprejmejo 50 % več vlage kot bombaž in imajo večjo toplotno prevodnost in večjo prepustnost vodne pare v primerjavi z bombažem. Suha tencelna vlakna proizvajajo energijo pri sprejemanju vodne pare – rezultat je prijeten občutek toplote pozimi, vlažna vlakna pa hladijo, zato je ležišče poleti prijetno hladno. Za to naravno »inteligenco« vlaken ima zasluge njihova nanostruktura. Mikroskopski kanali med nanovlakni namreč regulirajo sprejem in oddajo vlage ter
skrbijo za odlične klimatske lastnosti. Tencel je koži prijazen in lahek za nego, ima pa tudi večjo trdnost od bombaža. Slabost liocelnih vlaken je, da so dražja od bombaža.

Lastnosti:
- material: 80% liocel 20% merino volna
- anatomsko oblikovan kroj
- izredno udobna za nošenje
- odporna na neprijetne vonjave
- zelo topla tudi, ko je mokra
- vsi šivi so ploski
- hitro odvaja vlago in ohranja vaše telo suho
- pranje v pralnem stroju
- barve: črna, rdeča, modra
- velikosti: S,M,L,XL,XXL

Ostali izdelki Endura: www.valy.si/...
Katalog Endura: www.endura.co.uk/...