Trgovina in servis z vami že od 1989

Endura rokavice SingleTrack Glove II črna črna M

Endura rokavice SingleTrack Glove II črna
-5%
Rokavice za kolo Endura SingleTrack Glove II z dolgimi prsti so izredno vzdržljive in nudijo optimalen oprijem krmila. RE1348BK
  • Redna cena:

    39,99 €

  • Popust:

    2,00 € (5%)

  • Spletna cena:

    37,99 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 37,99 € (0%)

Zaloga: na zalogi

VelikostBarvaZalogaCena
Mčrna37,99 €
Lčrna37,99 €
XLčrna37,99 €
XXLčrna37,99 €
Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Endura SingleTrack Glove II kolesarske rokavice z dolgimi prsti enako, kot pri vseh izdelkih v seriji SingleTrack tudi nove rokavice SingleTrack Glove odlično združujejo funkcijo in zmogljivost na poti z vpadljivim stilom in detajli. Različne tkanine delujejo v povezavi ena z drugo, da ustvarijo izjemno udobne rokavice za celodnevno vožnjo po brezpotjih.

Lastnosti:
- Lahka zaščita: Mešanica neoprena in TPU prevlek je bila vgrajena za dodano zaščito na ključnih področjih rokavice, kar bo pomagalo preprečiti, da bi morebitne nevarne veje povzročile kakršno koli škodo, medtem ko se peljete po stezi.
- Vzdržljiva raztegljiva tkanina: Ključna prednost rokavic SingleTrack Glove II je mešanica tkanin, ki se uporabljajo v celoti. Od močne, raztegljive rebraste mreže na zgornji strani, do zelo zračne mrežaste mreže med prsti in vzdržljive sintetične dlani in prstov iz semiša – ta mešanica tkanin se je združila, da ustvari "ubijalske" rokavice.
- Silikonski oprijem za dlan: Silikonski potisk na dlani zagotavlja učinkovit oprijem krmila, tudi, ko je rokavica razmočena od pota
- Trdne, raztegljive hrbtne plošče iz rebraste mreže
- Neoprenska zaščitna plošča za členke z vtisnjenimi detajli