Trgovina in servis z vami že od 1989

Evoc nahrbtnik FR Trail Blackline 20L črna S

Evoc nahrbtnik FR Trail Blackline 20L
-30%
  • Evoc nahrbtnik FR Trail Blackline 20L
  • Evoc nahrbtnik FR Trail Blackline 20L
  • Evoc nahrbtnik FR Trail Blackline 20L
  • Evoc nahrbtnik FR Trail Blackline 20L
  • Evoc nahrbtnik FR Trail Blackline 20L
  • Evoc nahrbtnik FR Trail Blackline 20L
  • Evoc nahrbtnik FR Trail Blackline 20L
Evoc FR Trail Blackline kolesarski nahrbtnik z zaščito za hrbet - želvo in izredno kvalitetnim in zračnim hrbtiščem FR Trail Blackline. Nahrbtnik ima prostornino 20 l. Evoc nahrbtniki 2017 "BLACK
100104100-S
100104100-M/L
100104100-XL "
  • Redna cena:

    240,00 €

  • Popust:

    72,00 € (30%)

  • Spletna cena:

    168,00 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 168,00 € (0%)
  • ali od 15,72 € / mesec | Izračun obrokov

  • Blagovna znamka:

    EVOC

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

VelikostBarvaZalogaCena
Sčrna168,00 €
M/Lčrna168,00 €
XLčrna168,00 €
Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Kolesarski nahrbtnik Evoc FR Trail Blackline. Nahrbtnik iz serije BLACKLINE, ki imajo idealno zmes inovativnega načina prezračevanja hrbtišča in integrirano odstranljivo zaščito za hrbet. EVOC FR TRAIL BLACKLINE je visokokakovostni nahrbtnik, ki nudi optimalno podporo na celodnevnih ali daljših kolesarskih izletih in turah. Zaščita se lahko uporablja tudi samostojno, kot želva. LITE SHIELD BACK PROTECTOR tehnologija naredi visoko kakovostne kolesarske nahrbtnike s popolno varnostno zaščito, ki lahko prepreči hude telesne poškodbe pri padcu. Nahrbtnik odlikuje nizka teža, saj tehta le malo več kot običajen nahrbtnik. Ima prožen način prilagajanja na katerokoli obliko hrbta. V primeru poškodbe je želvo (LITE SHIELD BACKPROTECTOR) možno zamenjati. Zaščita hrbta ni občutljiva na temperaturo ( +30°C - -20°C ).
Evoc FR Enduro ima zaščito za hrbet (želvo), dva predala, prostor za orodje, možnost pritrditve običajne in full face čelade, pokrivalo za dež in blato, prostor za meh, možnost pritrditve ščitnikov, žep za očala ( goggle )in zemljevid, zanko za ključe, piščal, zaščito za zadrgo, odsevnike na zadrgi, odsevne trakove, trak za pritrditev luči. Posebna Team kolekcija je posebna serija nahrbtnikov, ki nastajajo v sodelovanju z vrhunskimi kolesarji. Kot dodatek ima Evoc FR Trail Team model majhen žepek v ledvenem pasu.

Ker imajo vsi nahrbtniki Evoc za zaščito hrbta CE certifikat za LITESHIELD BACK PROTECTOR (EN 1621-2) jih lahko uporabljate v Enduro tekmovanjih kot zaščito za hrbet!

Lastnosti:
- TŰV / GS certifikat
- CE certifikat za LITESHIELD BACK PROTECTOR (EN 1621-2)
- z zaščito za hrbet ( želvo )
- prostornina 20l - M/L; S - 18l, XL- 22l)
- teža: 1300g
- dimenzija: 27 cm x 56 cm x 14 cm
- 3 velikosti ( S 155-170 cm, M/L 170-192 cm, XL 192-200cm)
- prostor za meh velikosti do 3L
- pokrivalo za dež in blato

TEHNOLOGIJE:
BLACKLINE: najvišja kakovost pri Evoc nahrbtnikih s ščitnikom za hrbet in Liteshield Carrying System Air izredno zračnim hrbtiščem. Ščitnik je še vedno blizu hrbta, izboljšan pa je način prezračevanja.
AIR CIRCULATION SYSTEM prezračevalni način, k ne ovira nošenja nahrbtnika in hkrati omogoča učinkovito prezračevanje
LITE SHIELD BACK PROTECTOR tehnologija naredi visoko kakovostne kolesarske nahrbtnike s popolno varnostno zaščito, ki lahko prepreči hude telesne poškodbe pri padcu. Nahrbtnik odlikuje nizka teža, saj tehta le malo več kot običajen nahrbtnik. Ima prožen način prilagajanja na katerokoli obliko hrbta. V primeru poškodbe je želvo (LITE SHIELD BACKPROTECTOR) možno zamenjati. Zaščita hrbta ni občutljiva na temperaturo ( +30°C - -20°C ).
AIRO FLEX je izredno močen material, ki je zračen in elastičen. Uporabljen je pri pasu okoli bokov.
V primeru, da željenega modela Evoc, barve ali velikosti ni na zalogi nas prosim kontaktirajte in dobavili vam ga bomo v najkrajšem možnem času.

Več na domači strani proizvajalca Evoc: www.evocsports.com/...