O`Neal zaščita za vrat NeckBrace Tron Shocker - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

O`Neal zaščita za vrat NeckBrace Tron Shocker

O`Neal zaščita za vrat NeckBrace Tron Shocker
 • O`Neal zaščita za vrat NeckBrace Tron Shocker
Ščitnik za vrat Oneal Neck Brace Tron. Eden najlažjih in najbolj udobnih ščitnikov za vrat na tržišču. Oneal Tron ščitnik za vrat je primeren za gorsko kolesarjenje ( Enduro, All mountain, Free ride in Downhil - spust, DH) Leatt Brace
 • Redna cena:

  199,99 €

 • Popust:

  30,00 € (15%)

 • Spletna cena:

  169,99 €

 • Blagovna znamka:

  O`Neal

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Oneal Neck Brace zaščita za vrat preprečuje prekomeren nagib glave naprej, nazaj ali v stran pri padcu s kolesom. Poškodbe vratu so pri padcih lahko smrtne ali povzročiju invalidnost. Tudi zaščita za vrat v kombinaciji s full face čelado ni 100%.
Oneal Tron ščitnik vratu primeren za vse, ki želijo še vedno neomejeno gibanje in uporabljajo ščitnik za hrbet. Je eden najlažjih ščitnikov za vrat, ki pa je hkrati tudi zelo udoben in nastavljiv v štirih velikostih. Kar pomeni da ja ščitnik prilagodljiv ne glede na starost in velikost uporabnika in količine zaščitne opreme, ki jo uporabljate. Velikost je nastavljiva od S do XL. Glavnina pritiska je na ramenih in leminimalno na hrbtu in prsih. Trak za pritrditev ščitnika je priložen. Zaščita za vrat Moveo Concept se razstavi brez orodja, kar omogoča enostaven transport. Ker ni tekstilnega oblazinjenja tudi ni težav s čiščenjem.

Lastnosti:
- edinstvena O`Neal oblika ščitnika s optimalnim zadnjim delom in nizkimi stranskimi predeli za še boljšo ujemanje s čelado in ščitnikom za trup
- prilagoditev velikosti omogoča veliko udobja in vsestransko uporabo ( kolo, motor..)
- pene omogočajo prilagoditev velikosti na prsih in ramenih
- zadnji predel je enostavno prilagodljiv in zložljiv za enostavnejši transport
- teža: 585g ( +/- 15g ) eden lažjih ščitnikov za vrat
- EN 1621 certifikat