Muc-Off Disc Brake Cleaner čistilo za disk zavore 400ml - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

Muc-Off Disc Brake Cleaner čistilo za disk zavore 400ml

Muc-Off Disc Brake Cleaner čistilo za disk zavore 400ml
 • Muc-Off Disc Brake Cleaner čistilo za disk zavore 400ml
 • Muc-Off Disc Brake Cleaner čistilo za disk zavore 400ml
Čistilo za disk zavore Muc-Off Disc Brake Cleaner. Kvalitetno hitrosušeče čistilo v spreju za disk zavore. Muc Off MC.913
 • Redna cena:

  13,49 €

 • Popust:

  0,67 € (5%)

 • Spletna cena:

  12,81 €

 • Blagovna znamka:

  Muc-Off

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Muc-Off Disc Brake Cleaner 913 čistilo za disk zavore 400ml hitro odstrani zavorni prah, olje, umazanijo in nesnago iz vseh zavornih delov. Razvit in preizkušen je s sodelovanjem kolesarjev svetovnega razreda kot tudi tesnih kolesarjev je bil Muc-Off Disc Brake Cleaner razvit posebej za hitro in učinkovito čiščenje vseh disk zavor na najvišjih ravneh tekmovanj. Disc Brake Cleaner lahko izboljša zavorne zmogljivosti, ki ko hitro odstranite z zavor zavorni prah, olje, umazanijo in nesnago iz vseh zavornih delov. Brake Cleaner podaljša življenjsko dobo zavornih oblog, zmanjša neprijetno cviljenje in obnavlja zavorne zmogljivosti. Muc-Off Disc Brake Cleaner se hitro posuši na zraku. Ne poškoduje plaščev, plastike, kovine, karbona in barvanih površin.