Trgovina in servis z vami že od 1989

Muc-Off sprej Rain Shield Re-proofer za re-impregnacijo

Muc-Off sprej Rain Shield Re-proofer za re-impregnacijo
-10%
  • Muc-Off sprej Rain Shield Re-proofer za re-impregnacijo
Muc-Off sprej Rain Shield Re-proofer za re-impregnacijo. Sprej vam naredi vodoodbojno zaščito in učinkovito nadomesti originalni nanos. Hkati vam ne poškoduje tkanine, ki ostaja aktivna.
  • Redna cena:

    14,99 €

  • Popust:

    1,50 € (10%)

  • Spletna cena:

    13,49 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 13,49 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Muc-Off sprej Rain Shield Re-proofer za re-impregnacijo, ki naredi DWR (Durable Water Repellent) - vzdržljiv zaščitni sloj, ki odbija vodo na vseh tehničnih oblačilih.

Ustvarja vrhunski sloj DWR (Durable Water Repellent) na vseh vrstah tehničnih oblačil in je enostaven za uporabo, preprosto napršite ta hidroizolacijski premaz, zasnovan za obnovitev tovarniških ravni delovanja na vseh vodotesnih in zračnih tkaninah. Uporablja najnovejšo tehnologijo za zmanjšanje površinske napetosti tkanine in zagotavlja najboljšo hidroizolacijo, ne da bi pri tem vplival na zračnost tkanin, pomaga pa tudi pri zaščiti tkanine pred blatom in umazanijo.

In kaj je najboljše? Varno je za okolje, saj je na vodni osnovi in ??ne vsebuje PFC! Najsodobnejša formula „spray on“ zagotavlja neprekosljivo zaščito že v 24 urah po aplikaciji. Po nanosu bo voda kapljala in se odtekla, zato boste zaščiteni, tudi če se nahajate v najtežjih razmerah,..

Zaščita traja več kot 10 pranj.