Topeak Joe Blow Max HP tlačilka črna - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

Topeak Joe Blow Max HP tlačilka črna

Topeak Joe Blow Max HP tlačilka črna
  • Topeak Joe Blow Max HP tlačilka črna
Tlačilka za kolo Topeak Joe Blow Max HP je tlačilka za kolo izdelana iz jekla. Valy - Žagar kolesarski center Kokrica pri Kranju, trgovina in servis s kolesi in kolesarsko opremo, Topeak JoeBlow Max HP tlačilka za kolo, Valy - Žagar kolesarski center Kokrica pri Kranju, trgovina in servis s kolesi in kolesarsko opremo, Topeak JoeBlow Max HP tlačilka za kolo, Valy - Žagar kolesarski center Kokrica pri Kranju, trgovina in servis s kolesi in kolesarsko opremo, Topeak JoeBlow Max HP tlačilka za kolo, Valy - Žagar kolesarski center Kokrica pri Kranju, trgovina in servis s kolesi in kolesarsko opremo, Topeak JoeBlow Max HP tlačilka za kolo, Valy - Žagar kolesarski center Kokrica pri Kranju, trgovina in servis s kolesi in kolesarsko opremo, Topeak JoeBlow Max HP tlačilka za kolo, Valy - Žagar kolesarski center Kokrica pri Kranju, trgovina in servis s kolesi in kolesarsko opremo, Topeak JoeBlow Max HP tlačilka za kolo, Valy - Žagar kolesarski center Kokrica pri Kranju, trgovina in servis s kolesi in kolesarsko opremo, pumpa Topeak, stoječa tlačilka za kolesa Topeak, Topeak JoeBlow Max HP tlačilka za kolo, Valy - Žagar kolesarski center Kokrica pri Kranju, trgovina in servis s kolesi in kolesarsko opremo,
  • Cena:

    39,95 €

  • Blagovna znamka:

    Topeak

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Topeak Joe Blow Max HP je stoječa tlačilka izdelana je iz jekla. Uporabljate jo lahko pri italijanskih in avto ventilih. Poleg tlačilke dobite nastavek za blazine, žoge in navasne ventile. Njena kapaciteta do 11 barov.

Lastnosti:
Glava: TwinHead ™ (dvojna glava)
Ohišje: barvano jeklo
Merilnik: analogni
Kapaciteta: 160 psi / 11 bar
Velikost: (D x Š x V) 12,7 x 24 x 67,5 cm
Teža: 1,39 kg