Trgovina in servis z vami že od 1989

Muc-Off čistilo za kolo Nano tech Bike Cleaner 1L

Muc-Off čistilo za kolo Nano tech Bike Cleaner 1L
-10%
Čistilo za kolo Muc-Off Nano Tech Bike cleaner. Kvalitetno čistilo s katerim enostavno, hitro in učinkovito odstranite vso umazanijo z vašega kolesa. MC.904
  • Redna cena:

    17,99 €

  • Popust:

    1,80 € (10%)

  • Spletna cena:

    16,19 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 16,19 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Čistilo za kolo Muc-Off Bicycle cleaner 904 pomeni pravo malo revolucijo v čiščenju kolesa. Muc-Off nano tech bike cleaner poskrbi, da z vašega kolesa enostavno in hitro odstranite vso umazanijo.

Lastnosti:
- Bike Cleaner lahko uporabite na celem kolesu
- Ne poškoduje tesnil in zavornih ploščic za disk
- Enostavno popršite in izperete
- V celoti je biološko razgradljivo na alkalni osnovi
- Varno za uporabo na okvirjih iz karbona, za barvo, aluminij, titan, gumo in plastiko

Edinstvena formula Muc-Off za biološko čiščenje naredi življenje lažje, ne glede na vremenske razmere ali letni čas. Muc-Off biološko razgradljivi Bike Cleaner ima neverjetno učinkovitost, ki vsebuje "nano tehnologijo ', ki poskrbi tudi za občutljive dele vašega kolesa. Ne vsebuje škodljivih kislin, CFC ali topil in je popolnoma biološko razgradljivo.

To je popolnoma varno čistilo za lak, krom, karbon, aluminij, tesnila, gumo, disk zavorne obloge! Umazanijo razbije tako, da olja in umazanijo hitro in enostavno odstranite z vašega kolesa. Da bo življenje enostavnejše poskusite Muc-Off biološki čistilec za kolo po vaši naslednji vožnji po blatu in umazaniji!