Vittoria plašč Mezcal III G2.0 XCT TNT 120TPI 29" G2.0 XCT TNT 120TPI 29x2.25 (57-622) - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

Vittoria plašč Mezcal III G2.0 XCT TNT 120TPI 29" G2.0 XCT TNT 120TPI 29x2.25 (57-622)

Vittoria plašč Mezcal III G2.0 XCT TNT 120TPI 29"
 • Vittoria plašč Mezcal III G2.0 XCT TNT 120TPI 29"
Mezcal je najhitrejši vsestranski XC plašč Vittorie, ki navdušuje tekmovalce in rekreativce. Hiter profil na sredini in dober bočni oprijem v kombinaciji z Grafenom 2.0 je idealna kombinacija.
 • Redna cena:

  59,99 €

 • Popust:

  12,00 € (20%)

 • Spletna cena:

  47,99 €

 • Blagovna znamka:

  Vittoria

Zaloga: na zalogi

DimenzijaZmesZalogaCena
29x2.25 (57-622)G2.0 XCT TNT 120TPI47,99 €
Dodaj v košarico

Opis izdelka

Vittoria Mezcal je najhitrejši vsestranski XC plašč, ki bo navdušil vse tekmovalce in hitre rekreativce. Gosta razporeditev nizkega profila in skoraj neprekinjena sredina poskrbita za čim manj trenja s podlago, kar pomeni manj napora in večje hitrosti. Stranski profil na drugi strani poskrbi za čim več oprijema v ovinkih, med zaviranjem in vzpenjanjem po tehničnih vzponih. Zaradi G 2.0 je oprijem še povečan, tudi v vlažnejših razmerah, 4 različne zmesi gume pa poskrbijo za daljšo življenjsko dobo plašča.

(XCT) XC-TRAIL TNT
TNT plašči so še vedno zelo lahki, njihova glavna prednost pa je dodatna stranska zaščita proti predrtju za najzahtevnejše XC proge.

(4C) 4 COMPOUND
4 različne zmesi gume v enem plašču. Vittoria je prvo podjetje na svetu, ki uporablja 4 različne zmesi gume v eni pnevmatiki. Veliko posvečanje razvoju se je tako poplačalo z edinim ekstrudorjem na svetu, ki je zmožen združiti štiri različne zmesi gume v eno pnevmatiko. Vittoria 4C tehnologija se tako ponaša z različnimi zmesmi v sredini in na površini profila gume, zmes pa se razlikuje tudi ob straneh in v centru pnevmatike. Inženirji Vittorije lahko na ta način popolnoma prilagodijo dele profila plaščev, da najbolje delujejo na področju zavijanja, vzpenjanja, kotaljenja in zaviranja. Poleg tega se plašči ponašajo z dodatno zaščito proti predtrju in vzdržljivostjo, pri MTB pnevmatikah različne zmesi celo poskrbijo za bolj stabilno osnovo za globlje profile.

GRAFEN
Kaj je pravzaprav grafen? To je revolucionrarni material iz čistega ogljika, pri katerem so atomi razporejeni podobno kot pri grafitu, vendar le z debelino enega atoma. Odlikujejo ga visoka stopnja trdnosti z veliko gibljivostjo in odlično elektro prevodnostjo. Zaradi dobrih lastnostih se ga uporablja v visoki tehnologiji, vse bolj pa tudi v vsakdanjem življenju.

GRAFEN 2.0
Nova generacija Grafena (G2.0) zdaj ponuja še izboljšane lastnosti pnevmatik Vittoria. Plašči so s prejšnjo različico postali boljši v vseh pogledih, G2.0 izvedba se osredotoča na izboljšave na vsakem področju posebej: hitrost, oprijem v mokrem, vzdržljivost in zaščita proti predrtju. Grafen služi kot odlično vezivo, ki zapolni praznine med mulekulami gume in te še dodatno povežejo med sabo ter tako izboljšajo splošno strukturo gume. Grafen 2.0 poskrbi, da vsak kolesar občuti velike razlike na področju izboljšave pnevmatik. MTB plašči imajo zdaj drastično več oprijema v mokrih razmerah, bolj so odporni proti predtrju in puščajo manj zraka pri tubeless sistemih (uporaba brez zračnice).

LASTNOSTI
- Dimenzija: 29×2.25
- Barva: črna
- Teža: 700g
- Ohišje: TNT, zložljivo, 120 TPI
- Zmes gume: G 2.0 Isotech 4 Compound
- Tubeless ready: DA