Trgovina in servis z vami že od 1989

Schwalbe plašč Marathon za Pony kolo 20x1.75

Schwalbe plašč Marathon za Pony kolo 20x1.75
-5%
Plašč za Pony kolo 20x1.75 kolesarski plašč Schwalbe Marathon Original z greenguard zaščito je najbolje prodajan plašč za kolesarska potovanja. Valy - Žagar kolesarski center Kranj. Trgovina in servis s kolesarsko opremo Kokrica pri Kranju. Vsako kolo potrebuje kolesarski plašč. Vsako kolo potrebuje kolesarski plašč. V naši trgovini Valy lahko kupite kolesarske plašče za gorsko kolo, cestno kolo in treking kolo. Kolesarski plašči, ki so na voljo so Schwalbe. To so vodilni proizvajalci na trgu in zagotovo zadovoljijo tudi najzahtevnejše kolesarje. Plašči Schwalbe imajo trenutno največjo izbiro plaščev za vse kolesarje. Kolesarski plašči so na voljo v različnih širinah in premerih. Kolesarske pnevmatike so cestne pnevmatike, treking pnevmatike, pnevmatike različnih velikosti in oprema za kolesa. Kolesarske pnevmatike se v prvi vrsti razlikujejo glede na kolo, ki ga uporabljate. V naši ponudbi so cestne pnevmatike, treking pnevmatike, mtb pnevmatike. Pnevmatike so različnih velikosti, širin in profilov, glede na tip kolesa in način vožnje. Prav tako je tudi oprema za kolesa prilagojena različnim vrstam koles in željam kolesarjev. Kvalitetne kolesarske pnevmatike so pogoj za udobno in predvsem varno vožnjo s kolesom ter dobre zavorne sposobnosti. Dobre gume za kolesa tako niso nekaj, kar bi se dobilo v vsaki prodajalni za vogalom. Oglejte si ponudbo na www.valy.si in si izberite ustrezne pnevmatike! Kolesarske pnevmatike ali gume za kolesa. Ponujamo različne gume za kolesa: cestne pnevmatike, treking pnevmatike, mtb pnevmatike. Pnevmatike so na voljo v velikostih 26'' in 29'' za Mtb, ter 28'' za cestna in treking kolesa. Ponujamo kolesarske pnevmatike različnih znamk, kot so:
• mtb in treking pnevmatike Schwalbe kolesarski plašč Schwalbe Marathon Original greenguard je najprivlačnejši potovalni plašč na evropskem trgu z bistveno izboljšano zaščito proti predrtju ( GreenGuard ) ter visoko vzdržljivost. Je najprivlačnejši potovalni plašč na evropskem trgu z bistveno izboljšano zaščito proti predrtju ( GreenGuard ) ter visoko vzdržljivost.
  • Redna cena:

    30,90 €

  • Popust:

    1,54 € (5%)

  • Spletna cena:

    29,36 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 29,36 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Marathon Original je starosta visoke kvalitetetnega potovalnega plašča. Narejen je iz visoko elastičnne mešanice gume v debelini 3mm. Ena tretjina GreenGuard zaščite je proizvedena iz recikliranih izdelkov lateksa. “Anti-Aging” bočne stene se zoperstavijo klasičnim razpokam, ki so posledica prevelikih obremenitev ter nepravilnega pritiska.

Lastnosti:
- dimenzija: 20x1.75
- teža: 640 g
- nosilnost: 80 kg

Po naročilu vam dobavimo tudi ostale dimenzije in plašče Schwalbe, ki jih trenutno nimamo na zalogi!