Trgovina in servis z vami že od 1989

Schwalbe plašč Nobby Nic 26" Performance Line žica Addix 26x2.25 (57-559)

Schwalbe plašč Nobby Nic 26"
-5%
  • Schwalbe plašč Nobby Nic 26"
MTB, gorski kolesarski plašč Schwalbe Nobby Nic za kolesa v velikosti 26". Valy - Žagar kolesarski center Kranj. Trgovina in servis s kolesarsko opremo Kokrica pri Kranju. Vsako kolo potrebuje kolesarski plašč. MTB, gorski plašč Schwalbe Nobby Nic je razred zase. Eden najbolj vsestranskih plaščev in zmagovalec neštetih testov. To predvsem zaradi svoje vsestranskosti. Tekalna površina nudi nepremagljivo kontrolo v vseh pogojih. Po zaslugi sestave in konstrukcije najvišjega nivoja Evolution je plašč lahek in hiter na vseh tekmovanjih. To je pravi "allgrounder" plašč.
  • Redna cena:

    25,90 €

  • Popust:

    1,30 € (5%)

  • Spletna cena:

    24,60 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 24,61 € (0%)

Zaloga: na zalogi

DimenzijaZmesZalogaCena
26x2.25 (57-559)Performance Line žica Addix24,60 €
26x2.25 (57-559)Performance Line - žica24,60 €
Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

MTB, gorski plašč Schwalbe Nobby Nic je razred zase. Eden najbolj vsestranskih plaščev in zmagovalec neštetih testov. To predvsem zaradi svoje vsestranskosti. Tekalna površina nudi nepremagljivo kontrolo v vseh pogojih. Po zaslugi sestave in konstrukcije najvišjega nivoja Evolution je plašč lahek in hiter na vseh tekmovanjih. To je pravi "allgrounder" plašč.

Evolution Line: najnaprednejša tehnologija in materiali. Vsi plašči imajo oznako TL-E (tubeless Easy). To pomeni, da lahko vozite plašč brez zračnic v kombinaciji s tekočino proti predrtju in zato primernim oz. prilagojenim obročem. S tem pridobite nižjo teži, boljši oprijem in manjšo možnost predrtja.
Performance Line: odlična kvaliteta za intenzivno uporabo. Če ne želite plašča narejenega po najnovejših tehnologijah, ki pa je vzdržljiv, lahek in ima še vedno dober oprijem potem je ta linija plaščev prava izbira.
Active Line: zanesljiva kvaliteta v žičnati varianti in po ugodni ceni.

Po naročilu vam dobavimo tudi ostale dimenzije in plašče Schwalbe, ki jih trenutno nimamo na zalogi!