Trgovina in servis z vami že od 1989

Maxxis plašč Minion DHF 27,5"+ EXO TR DC zložljiva 27,5x2,80

Maxxis plašč Minion DHF 27,5"+
-47%
  • Maxxis plašč Minion DHF 27,5"+
DH - FR plašč Maxxis Minion DHF sprednja za 27,5 plus. Prednja guma za spust Maxxis DHF različnih trdot Supertacky. Maxxis kolesarski DH FR kolesarski plašč po ugodni ceni.
  • Redna cena:

    74,95 €

  • Popust:

    34,96 € (47%)

  • Spletna cena:

    39,99 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 39,99 € (0%)

Zaloga: na zalogi

DimenzijaZmesZalogaCena
27,5x2,80EXO TR DC zložljiva39,99 €
Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Maxxis Minion DHF 27,5 PLUS sprednji kolesarski plašč zasnovan za mehke, blatne, zahtevne podlage. DHF plašč ima sredinske čepe oblikovane tako, da ni veliko upora, stranski pa nudijo veliko oprijema. Plašč, ki je postavil standard za kvaliteten hiter plašč, ki nudi ogromno oprijema v zavojih. Primeren za all mountain, enduro, DH in FR stil vožnje.

Lastnosti plaščev Maxxis (različni modeli imajo različne kombinacije):
- uporaba: all mountain, enduro
- zmesi:
*3C MaxxTerra - trojna zmes, kar pomeni osnovno plast iz trde vzdržljive gume in zgoraj dve mehkejši, ki optimizirata oprijem.
*EXO - izredno obstojen, elastičen in lahek materijal na bokih, ki pomeni dodatno zaščito proti predrtju.
*EXO ST - izredno obstojen, elastičen in lahek materijal na bokih, ki pomeni dodatno zaščito proti predrtju in tubeless ready možnost montaže brez zračnice.
*TR - tubeless ready - primeren za uporabo brez zračnice
- Teža 27,5x2,80 EXO TR: 1040g

Plašči Maxxis se morajo namestiti na obroč brez uporabe dodatnega orodja. V kolikor imate težave pri namestitvi plaščev, želite v plašču voziti insert (CushCore, ARD, PTN ipd.), svetujemo, da montažo opravi specializirani kolesarski servis, ki ima izkušnje z montiranjem insertov. Možnost deformacije plašča je pri montaži inserta veliko večja, kot pri montaži brez inserta, zato vam domačo montažo odsvetujemo.