Maxxis plašč Assegai 27.5" WT TR 3C MaxxGrip DH zložljiva 27,5x2,50 (63-584) - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

Maxxis plašč Assegai 27.5" WT TR 3C MaxxGrip DH zložljiva 27,5x2,50 (63-584)

Maxxis plašč Assegai 27.5"
 • Maxxis plašč Assegai 27.5"
 • Maxxis plašč Assegai 27.5"
Plašč Maxxis Assegai je najbolj vsestranski plašč za gorske kolesarje, ki nudi dober oprijem v vseh vremenskih pogojih in podlagah. Nastal je na osnovi 30 let izkušenj Grega Minnaar in dve leti razvoja.
 • Redna cena:

  74,95 €

 • Popust:

  3,75 € (5%)

 • Spletna cena:

  71,20 €

 • Blagovna znamka:

  Maxxis

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

VelikostZmesZalogaCena
27,5x2,50 (63-584)WT EXO TR DC zložljiva47,90 €
27,5x2,50 (63-584)WT TR 3C MaxxGrip DH zložljiva71,20 €
Dodaj v košarico

Opis izdelka

Maxxis Assegai plašč je rezultat 30 let izkušenj MaxXis-a. Assegai je rezultat 30 let izkušenj in dve leti razvoja v sodelovanju z Greg-om Minnaar. Assegai je kombinacija plaščev Minion DHF in DHR II na sredini. DHF se dobro prilagaja na trdi podlagi medtem, ko se DHR II bolje prilagaja v mastnih ovinkih ter ima boljši oprijem na mokrih koreninah in skalah ter zavira agresivneje. Dodan pa je še dodaten čep, ki poskrbi za večjo podporo in stalen nadzor, ko kolo nagnete v zavoju. To je privedlo do podobnih lastnostih, kot jih ima model High Roller II le da so čepi večji ( kot pri modelu Shorty), da plašč nudi dobro podporo tudi v mehki gozdni, suhi in prašni podlagi.
Verjetno najboljši in najbolj univerzalen plašč za gorsko kolo, ki ga naredil Maxxis. Odlike so vsestranska uporaba na različnih podlagah ter vrhunski oprijem.

Lastnosti:
- uporabljene tehnologije:
*3C MAXX GRIP - trojna zmes, kar pomeni osnovno plast iz trde vzdržljive gume in zgoraj dve mehkejši, ki optimizirata oprijem.
*TR - tubeless ready pomeni, da je plašč optimalno primeren za vožnjo brez zračnice ob uporabi tekočine proti predrtju in ustreznega obroča
*DH- DUAL-PLY CASING je uporaba dveh slojev materiala za dodatno zaščito in bočno togost za enduro in kolesarje v spustu.
*WT - primeren za uporabo na širših obročih (30-35mm notranja širina)
- teža: 27.5x2.50 WT, zložljiva, TR 3C Maxx Grip DH: 1,254g

Plašči Maxxis se morajo namestiti na obroč brez uporabe dodatnega orodja. V kolikor imate težave pri namestitvi plaščev, želite v plašču voziti insert (CushCore, ARD, PTN ipd.), svetujemo, da montažo opravi specializirani kolesarski servis, ki ima izkušnje z montiranjem insertov. Možnost deformacije plašča je pri montaži inserta veliko večja, kot pri montaži brez inserta, zato vam domačo montažo odsvetujemo.