Trgovina in servis z vami že od 1989

WTB obroč KOM Light i29 TCS 2.0 29"

WTB obroč KOM Light i29 TCS 2.0 29"
-25%
  • WTB obroč KOM Light i29 TCS 2.0 29"
Obroč za gorsko kolo 29" WTB KOM Light i29 za 29" kolesa ki je kvaliteten obroč za gorsko kolo za trail, all-mountain, enduro način vožnje










-
  • Redna cena:

    99,95 €

  • Popust:

    24,99 € (25%)

  • Spletna cena:

    74,96 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 74,96 € (0%)
  • ali od 13,73 € / mesec | Izračun obrokov

  • Blagovna znamka:

    WTB

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

WTB KOM Light TCS 2.0 29" Obroči se po nizki teži primerjajo s karbonskimi. Obroči WTB KOM dokazujejo, da je mogoče iz aluminija WT69, oplemenitenega s Skandijem, izdelati resnično izredne izdelke. KOM obroči so zasnovani le za eno – zmago! So izredno lahki, trdni in trpežni, ustvarjeni za zahtevne uporabnike, ki od obročev pričakujejo zares veliko. Primerni za uporabo sistema brez zračnice - tubeless.
Profil obroča je obikovan tako, da v primeru močnega udarca ob skalo, obroč dejansko le še bolj pričvrsti plašč nase. Celovitost obroča zaradi močnega stranskega udarca ni ogrožena, plašč pa seveda ostane na mestu! Predel obroča, ki ga kolesarji imenujemo "Crush Zone" plemeniti dodatna ojačitev stranske stene, ki se razteza od roba do dna ležišča plašča.
Nova konstrukcija obroča KOM omogoča, da dodatna vertikalna ojačitev (I-Beam) ni več potrebna, s čemer se doseže izredno nizka teža, ob tem pa ne le ohrani, temveč trdnost poveča. Za povečano trdnost obroča torej poskrbita nov profil in nova zlitina imenovana WT69, oplemenitena s Skandijem.
Prihranek na teži omogoča tudi tehnologija vrtanja 4D, s katero se izloči kovinske podložke na obroču. Učinek te tehnologije je dvojni, nižja teža in večja trdnost oz. stabilnost obroča.
Napere obroča ob 4D tehnologiji ohranijo povsem ravno linijo in se pri izhodu iz tuljavke ne zakrivijo. V primerjavi s konvencionalnim vrtanjem kjer je linija napere ukrivljena, kar za obroč in napero predstavlja dodatno obremenitev.
Ležišče plašča na obroču je oblikovano po WTB tehnologiji On-Ramp, kar v praksi pomeni, da se WTB plašč in WTB obroč "zakleneta" drug na drugega. Med vožnjo se prednost tega izkaže tako, da plašč tudi pri nizkem tlaku in večjih obremenitvah ostane na mestu - preprečuje izpade plašča iz obroča.

Lastnosti:
- material: aluminij
- velikost: 29"
- število lukenj: 32
- namen uporabe: trail, all-mountain, enduro, DH, gravel, cross country
- za disk zavore
- širina: 34,4 mm (zunanja), 29 mm (notranja)
- višina: 18mm
- primerni za plašče z žico in tubeless
- teža: cca: 517g