Schwalbe plašč Nobby Nic 27,5" Evolution Line SS PSC TLE 27.5x2.25 (57-584) - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

Schwalbe plašč Nobby Nic 27,5" Evolution Line SS PSC TLE 27.5x2.25 (57-584)

Schwalbe plašč Nobby Nic 27,5"
MTB, gorski kolesarski plašč Schwalbe Nobby Nic za kolesa v velikosti 27,5". Kolo z največjim spektrom uporabe. Vrhunski vsegorski all mountain plašč. Valy - Žagar kolesarski center Kranj. Trgovina in servis s kolesarsko opremo Kokrica pri Kranju. MTB, gorski plašč Schwalbe Nobby Nic je razred zase. Eden najbolj vsestranskih plaščev in zmagovalec neštetih testov. To predvsem zaradi svoje vsestranskosti. Tekalna površina nudi nepremagljivo kontrolo v vseh pogojih. Po zaslugi sestave in konstrukcije najvišjega nivoja Evolution je plašč lahek in hiter na vseh tekmovanjih. To je pravi "allgrounder" plašč.
 • Redna cena:

  57,90 €

 • Popust:

  14,48 € (25%)

 • Spletna cena:

  43,42 €

 • Blagovna znamka:

  Schwalbe

Zaloga: na zalogi

DimenzijaZmesZalogaCena
27.5x2.25 (57-584)Evolution Line SS PSC TLE43,42 €
Dodaj v košarico

Opis izdelka

MTB, gorski plašč Schwalbe Nobby Nic je razred zase. Eden najbolj vsestranskih plaščev in zmagovalec neštetih testov. To predvsem zaradi svoje vsestranskosti. Tekalna površina nudi nepremagljivo kontrolo v vseh pogojih. Po zaslugi sestave in konstrukcije najvišjega nivoja Evolution je plašč lahek in hiter na vseh tekmovanjih. To je pravi "allgrounder" plašč.

Evolution Line: najnaprednejša tehnologija in materiali. Vsi plašči imajo oznako TL-E (tubeless easy). To pomeni, da lahko vozite plašč brez zračnic v kombinaciji s tekočino proti predrtju in zato primernim oz. prilagojenim obročem. S tem pridobite nižjo teži, boljši oprijem in manjšo možnost predrtja.
Performance Line: odlična kvaliteta za intenzivno uporabo. Če ne želite plašča narejenega po najnovejših tehnologijah, ki pa je vzdržljiv, lahek in ima še vedno dober oprijem potem je ta linija plaščev prava izbira.
Active Line: zanesljiva kvaliteta v žičnati varianti in po ugodni ceni.

Po naročilu vam dobavimo tudi ostale dimenzije in plašče Schwalbe, ki jih trenutno nimamo na zalogi!