Xenofit napitek Magnezij + vitamin C v vrečkah - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

Xenofit napitek Magnezij + vitamin C v vrečkah

Xenofit napitek Magnezij + vitamin C v vrečkah
Mineralni napitek Magnezij + vitamin C za zadostno oskrbo z magnezijem. Že samo z eno porcijo Xenofit magnezij lahko pokrijete zahtevano povprečno priporočeno količino magnezija (300-400 mg) + vitamin C-ja (75 mg).
  • Cena:

    8,30 €

  • Blagovna znamka:

    Xenofit

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Visokodoziran mineralni napitek za zadostno oskrbo z magnezijem. Primerno tudi za diabetike. Brez magnezija človeško telo »skoraj ne more delovati«, ker je ta mineral prisoten pri več kot 300 presnovnih procesih. Med poklicnim stresom, pri telesnem in umskem naporu, med postom ali nosečnostjo ima telo povečano potrebo po magneziju, ki jo dnevna prehrana ne more zagotoviti. To lahko pojasnimo med drugim z modernimi procesi obdelave živil kot npr. konzerviranje, luščenje žit in riža. Toda tudi moderni način prehranjevanja kot »Fast-Food«, prevelika količina maščob in beljakovin povzročajo možne deficite. Že samo z eno porcijo Xenofit magnezij lahko pokrijete zahtevano povprečno priporočeno količino magnezija (300-400 mg) + vitamin C-ja (75 mg).

Sestava 150 ml/zavitek:
- 315 mg magnezija
- 80 mg vitamina C
- 11 kcal/zavitek
- enota pakiranja: 20 zavitkov