Trgovina in servis z vami že od 1989

Xenofit kalij/magnezij + vitamin C napitek v vrečkah

Xenofit kalij/magnezij + vitamin C napitek v vrečkah
Napitek Xenofit kalij/magnezij + vitamin C je idealna kombinacija mineralnih snovi za profesionalne športnike in tudi tiste, ki se ukvarjajo s športom samo med prostim časom.
  • Cena:

    9,90 €

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Xenofit kalij/magnezij + vitamin C je idealna kombinacija mineralnih snovi za športnike. 20 vrečkic v paketu. primerno tudi za diabetike. Okus: ribez.

Za dodatno preskrbo s »fitnes mineralom« kalijem. Kalij skrbi predvsem za shranjevanje vode v telesu in skrbi v kombinaciji z magnezijem za energijsko izgradnjo mišične mase.

Z močnim znojenjem npr. pri športu in fitnesu, sta oba minerala prekomerno izločena iz telesa. Samo če obstaja uravnoteženo ravnovesje med kalijem in magnezijem, lahko kalij preide v celice, v katerih sta oba minerala odgovorna za delovanje mišičja in živčevja.

Xenofit kalij/magnezij + vitamin C je idealna kombinacija mineralnih snovi za profesionalne športnike in tudi tiste, ki se ukvarjajo s športom samo med prostim časom. Pri shujševalnih dietah in čiščenju telesa je potrebno paziti na zadostno preskrbo z kalijem/magnezijem. Izločene mineralne snovi morajo biti nadomeščene za ohranitev telesne pripravljenosti.



Sestava 150 ml/zavitek:

430 mg kalija
180 mg magnezija
80 mg vitamina C
16 kcal/vrečko



Enota pakiranja: 20 zavitkov


Že samo z dvema porcijama Xenofit kalij/magnezij lahko pokrijete zahtevano dnevno količino magnezija in tretjino celotne potrebe po kaliju.