Trgovina in servis z vami že od 1989

SiS energijski napitek BETA FUEL 80g pomaranča

SiS energijski napitek BETA FUEL 80g pomaranča
SiS Beta Fuel je idealen izdelek za vzdržljivostne športe, ki trajajo več kot 2,5 ure in je oskrba energijo otežena. Vsebino vrečke stresite v plastenko z vodo (500ml), premešajte in odličen napitek je pripravljen.
  • Cena:

    3,90 €

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

SiS BETA FUEL 80g instant je visoko energijski napitek na osnovi ogljikovih hidratov s sladili. Beta Fuel je bil razvit z namenom, da bi športnikom povečal absorpcijo ogljikovih hidratov, hkrati pa zmanjšal tveganje za gastrointestinalne ( prebavne ) težave. Za preboj pH nevtralne, izotonične in ob enem še visoko kalorične formule je verjetno odgovoren prav Chris Frooem (TEAM SKY), ki je s pomočjo goriva "BETA FUEL" prišel do zmage na Giro d'Italia leta 2018.

SiS BETA FUEL je najmočnejši "IZOTONIČNI" energijski napitek! Pravilno razmerje omogoča telesu, da absorbira kar 90 g ogljikovih hidratov na uro, kar je kar 50% več kot je mogoče doseči s samo eno vrsto OH (60 g na uro).

Edinstvena izotonična formula pomeni, da se lahko visoke vsebnosti ogljikovih hidratov absorbirajo z minimalnim tveganjem za težave s prebavili. Arome so naravne in napitek je primeren za vegane, pri celiakiji, brez laktoze, brez glutena, brez pšenice in brez oreškov.

Enostavna uporaba
Idealen izdelek za vzdržljivostne športe, ki trajajo več kot 2,5 ure in je oskrba energijo otežena. Vsebino vrečke stresite v plastenko z vodo (500ml), premešajte in odličen napitek je pripravljen.

80g ogljikovih hidratov na 500ml izotoničnega napitka z nevtralnim pH? DA, to je več kot jih vsebuje bilo katera druga izotonična pijača! Beta Fuel - 100% IZOTONIK, revolucionarna 2:1 formula brez umetnih okusov in sladil!!

SESTAVINE:

Maltodekstrin (iz koruze), fruktoza, natrijev klorid, naravna aroma, kalcijev laktat, kalijev klorid, natrijev citrat, magnezijev citrat, naravni sladilo (Steviol glikozidi). Ne vsebuje alergenov!

Vsi izdelki SiS so v fazi proizvodnje 3× testirani s strani akreditiranega laboratorija INFORMED-SPORT. Certifikat INFORMED-SPORT je garancija, da izdelek NE vsebuje prepovedanih snovi (WADA)!

IZDELEK JE PRIMEREN ZA: vegetarijance, vegane; pri celiakiji; brez laktoze, brez glutena, brez moke ali oreškov

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Uporabno najmanj do konca: označeno na embalaži.

Proizvaja SiS (Science in Sport) Limited The Innovation Centre, 35 Churchill Way, Nelson, GB

DOZIRANJE: En odmerek (80 g) Beta Fuel -a stresite v 500 ml vode, zmešajte in pijte po požirkih med aktivnostjo.
VSEBINA: 80g

Hranilna vrednost 500ml*:

Energijska vrednost: 321 Kcal
Ogljikovi hidrati: 80 g
...od tega sladkor 27 g
Maščoba: 0g
Beljakovine: 0g
Sol: 0,57 g

*en odmerek

*en odmerek