Trgovina in servis z vami že od 1989

Maxxis plašč Ardent Race 29"

Maxxis plašč Ardent Race 29"
-27%
 • Maxxis plašč Ardent Race 29"
Kolesarski plašč Maxxis Ardent Race je hiter plašč za uporabo na XC in all mountain kolesih. Izredno hiter plašč za kolo s še vedno zadovoljivim oprijemom.
 • Redna cena:

  54,95 €

 • Popust:

  od 14,96 € (27%)

 • Spletna cena:

  od 39,99 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 39,99 € (0%)
VelikostZmesZalogaCena
29x2,20EXO TR DC zložljiva39,99 €
29x2.35EXO TR 120TPI 3C MaxxSpeed49,99 €
Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Maxxis Ardent Race je hiter plašč z dobrim oprijemom. Plašč je primeren tako za tehnično zahtevne podlage, kakor tudi za maratone in celodnevne izlete. S sredne grobim profilom je to plašč. ki se uvršča med modela Maxxis Ikon in Ardent. Sredinski čepi so oblikovani tako, da nimajo veikega trenja. Bočni čepi pa zagotavljajo dober oprijem v zavojih. Plašč se uporablja kot zadaj ali spredaj. Če želite nahitrejšo različico plaščev z dobrim oprijemom. Uporabljajo ga tudi tekmovalci za Enduro tekmovanja. Plašč, ki je najboljši na mehkih in spolzkih podlagah

Lastnosti:
- 3C MaxxSpeed zmes uporabljena za cross country in ednduro plašče, kjer je zunanja plast zasnovana tako, da nudi minimalen upor in optimalen oprijem in vzdržljivost.
- TR: Tubeless Ready plašči so primerni za oporabo brez zračnic in z tekočino proti predrtju
- EXO: je izredno obstojen, elastičen in lahek materijal na bokih, ki nudi visoko zaščito proti predrtju,
- teža: cca.: 720g (29x2,20)

Plašči Maxxis se morajo namestiti na obroč brez uporabe dodatnega orodja. V kolikor imate težave pri namestitvi plaščev, želite v plašču voziti insert (CushCore, ARD, PTN ipd.), svetujemo, da montažo opravi specializirani kolesarski servis, ki ima izkušnje z montiranjem insertov. Možnost deformacije plašča je pri montaži inserta veliko večja, kot pri montaži brez inserta, zato vam domačo montažo odsvetujemo.