Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Trgovina in servis z vami že od 1989

Shimano Deore zadnji menjalnik 9 prestav

Shimano Deore zadnji menjalnik 9 prestav
Zadnji menjalnik Shimano Deore. Shimano je v svetu poznan kot izdelovalec vrhunskih kolesarskih komponent za cestna in gorska kolesa, hkrati pa izdeluje tudi opremo za ribarjenje, s čimer skuša ljudem predstaviti aktiven način življenja v naravi. V 80-tih letih delovanja je Shimano pridobil pomembne izkušnje in ustvaril tehnologijo, s katero danes proizvaja izdelke, s katerimi se dosegajo zmage na vseh velikih športnih tekmovanjih. Podjetje svoj tržni delež nenehno povečuje s svojimi inovativnimi izdelki in z željo postaviti kolesarstvo na višji nivo. Shimano ima v svojem proizvodnem arzenalu skoraj vse izdelke, ki jih potrebujete pri izdelavi kolesa: gonilke, pedala, prestavne in zavorne ročice, menjalnike, obroče, pesta in čevlje. Za svoje izdelke proizvajalec zagotavlja dvo-letno garanacijo, za pravilno in hitro distribucijo rezervnih delov pa skrbi nešteto distribucijskih centrov po vsem svetu. Z zavezanostjo k kvaliteti izdelkov ter dobrem odnosu do potrošnika je proizvajalec v zelo kratkem času po 90-letih prejšnjega stoletja postal največji proizvajalec kolesarskih komponent, torej pred slovitim italijanskim Campagnolom ter ameriškim SRAMom. Predstavljamo Vam zadnji menjalnik, ki je kompatibilen tako z 7, 8 in 9-rednimi pogonski sistemi in vključuje tehnologijo Wide Link. Telo mejalnika zagotavlja povečano togost in bolj natančno prestavljanje. Patentiran Double Servo Penta mehanizem omogoča menjalniku, da je od verižnika do verižnika vedno oddaljen mikrometrično natančno. Rezultat te tehnologije je izjemno lahko prestavljanje in majhno število napačnih prestavljanj.

"Top Normal" menjalnik je namenjen tistim, ki imajo raje vzmet menjalnika obrnjeno proti majhnem zobniku in je običajen način delovanja zadnjega menjalnika. Menjalnik je kompatibilen s Shimano Rapid Fire Plus prestavnimi ročicami oziroma Shimano prestavnimi ročicami za 7, 8 in 9-redne pogonske sisteme. Menjalnik lahko uporabite tudi z Shimano Dual Control prestavno-zavornimi ročicami. Na voljo je le dolga (SGS) kletka in črna ali srebrna barva menjalnika. Dolga kletka je nujna pri verižnikih gonilke 44-32-22T oziroma pri 11-32T zadnjih verižnikih. Maksimalna velikost zobnika zadnjega verižnika je 34T in minimalna je 11T.
  • Redna cena:

    54,95 €

  • Popust:

    od 2,75 € (5%)

  • Spletna cena:

    od 52,20 €

  • ali od 17,40 € / mesec | Izračun obrokov

Brezplačna dostava

Število prestavZalogaCena
9 prestav zadaj52,20 €
9 prestav Shadow65,54 €
Pošlji povpraševanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Shimano Deore zadnji menjalnik. Deore skupina je v srednjem kakovostnem in cenovnem razredu pri proizvajalcu kolesarskih komponent Shimano. Shimano Deore menjalnik bo navdušil tako rekreativne kolesarje, kakor tudi tekmovalce.

Menjalnik je na voljo za 9 prestav zadaj.