SiS - energijska ploščica GO Energy Bar 40g - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

SiS - energijska ploščica GO Energy Bar 40g

SiS - energijska ploščica GO Energy Bar 40g
Energijska ploščica SiS - Science in Sport je kakovostna kolesarska čokoladka / ploščica / tablica za pred in med aktivnostjo
OkusZalogaCena
borovnica1,80 €
jabolko - črni ribez1,80 €
Dodaj v košarico

Opis izdelka

SiS - Science in Sport GO Energy Bar je energijska tablica z visoko vsebnostjo ogljikovih hidratov, ki je najboljše gorivo za vaš trening ali tekmovanje. SIS GO Energy Bars zagotavlja hranljiv, lahko prebavljiv in z ogljikovimi hidrati bogat prigrizek, ki je narejen iz čisto pravega, zdravega sadja. SIS GO Energy tablice vsebujejo visoko količino ogljikovih hidratov, zmerno količino beljakovin (8 gramov) ter le 1 gram maščob, kar zagotavlja visoko hranljiv prigrizek, ki se lahko uporablja za povečanje dnevnih potreb po ogljikovih hidratih v prehrani športnika.
Dokazano je, da je izčrpavanje vaših glikogenskih rezerv eden glavnih vzrokov utrujenosti pri vzdržljivostnih športih. Iz tega razloga si mora vsak resen amaterski ali profesionalni športnik zagotovi dnevno dieto, ki temelji na višji vsebnosti ogljikovih hidratov.
Energijsko ploščico pojeste pred ali med fizično aktivnostjo. Za doseganje najvišje učinkovitosti se priporoča vnos 60 g ogljikovih hidratov na uro. Priporočljiva je kombinacija z energijskimi geli SiS GO Gel.

Lastnosti:
- izdelana iz naravnih sadnih sestavin
- idealna ploščica kot del režima nalaganja ogljikovih hidratov
- odličen vir energije pred ali med dolgotrajno telesno aktivnostjo
- okusi: čokolada, banana, borovnica, rdeči ribez
- pakiranje: 40g tablica


Hranilna vrednost na 40g ploščico (vrednosti lahko odstopajo glede na okus):
- energijska vrednost 139 kcal
- ogljikovi hidrati 26 g (od teh sladkor 12 g)
- vlaknine 1 g
- beljakovine 4,5 g
- maščobe 2 g
- natrij 0,1 g