Schwalbe plašč Smart Sam 27,5"/650B - Kolesarski center Valy-Žagar

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina in servis z vami že od 1989

Schwalbe plašč Smart Sam 27,5"/650B

Schwalbe plašč Smart Sam 27,5"/650B
 • Schwalbe plašč Smart Sam 27,5"/650B
27,5" plašč za gorska kolesa Schwalbe Smart Sam je eden boljših vsestranskih treking plaščev. Valy - Žagar kolesarski center Kranj. Trgovina in servis s kolesarsko opremo Kokrica pri Kranju. Vsako kolo potrebuje kolesarski plašč. Vsako kolo potrebuje kolesarski plašč. V naši trgovini Valy lahko kupite kolesarske plašče za gorsko kolo, cestno kolo in treking kolo. Kolesarski plašči, ki so na voljo so SchwalbePlašč Schwalbe Smart Sam je eden boljših vsestranskih treking plaščev. Dober je na vsakem terenu. Lahkotno se vrti celo na cesti in ima hkrati dober oprijem na makadamu. Dober je na vsakem terenu.
 • Redna cena:

  25,90 €

 • Popust:

  od 1,30 € (5%)

 • Spletna cena:

  od 24,60 €

 • Blagovna znamka:

  Schwalbe

DimenzijaZmesZalogaCena
27.5x2.60 (65-584)Performance Line žica Addix27,46 €
27,5x2.10 (54-584)Performance Line - žica24,60 €
Dodaj v košarico

Opis izdelka

Plašč Schwalbe Smart Sam je eden boljših vsestranskih treking plaščev. Dober je na vsakem terenu. Lahkotno se vrti celo na cesti in ima hkrati dober oprijem na makadamu.
Za ostale dimenzije si poglejte tudi Smart Sam plašč za treking kolo!

Performance Line: odlična kvaliteta za intenzivno uporabo. Če ne želite plašča narejenega po najnovejših tehnologijah, ki pa je vzdržljiv, lahek in ima še vedno dober oprijem potem je ta linija plaščev prava izbira. Na voljo v zložljivi in žičnati izvedbi.

Po naročilu vam dobavimo tudi ostale dimenzije in plašče Schwalbe, ki jih trenutno nimamo na zalogi!