Trgovina in servis z vami že od 1989

Schwalbe Marathon plašč za 27,5" gorsko kolo 27,5x1,65

Schwalbe Marathon plašč za 27,5" gorsko kolo
-5%
Gorski kolesarski plašč Schwalbe Marathon Original z greenguard zaščito je najbolje prodajan plašč za kolesarska potovanja. Valy - Žagar kolesarski center Kranj. Trgovina in servis s kolesarsko opremo Kokrica pri Kranju. Vsako kolo potrebuje kolesarski plašč. Vsako kolo potrebuje kolesarski plašč. V naši trgovini Valy lahko kupite kolesarske plašče za gorsko kolo, cestno kolo in treking kolo. Gorski kolesarski plašč Schwalbe Marathon Original greenguard je najprivlačnejši potovalni plašč na evropskem trgu z bistveno izboljšano zaščito proti predrtju ( GreenGuard ) ter visoko vzdržljivost.

GreenGuard je visoko elastična mešanica gume v debelini 3mm, poznana pod imenom India. Ostali proizvajalci imenu takšnega plašča dodajo pripono "plus". Skrivnost ni samo v imenu Green, temveč v sami filozofiji saj je ena tretjina GreenGuard zaščite proizvedena iz recikliranih izdelkov lateksa.
Anti-Aging. Popolnoma prenovljene stranice plašča se sedaj bistvenp odločneje zoperstavljajo klasičnim razpokam in ostalim poškodbam, ki so posledica prevelikih obremenitev ter nepravilnega pritiska. Vzdržljivost pa bistveno povečuje nova zmes Endurance Compound. Je najprivlačnejši potovalni plašč na evropskem trgu z bistveno izboljšano zaščito proti predrtju ( GreenGuard ) ter visoko vzdržljivost.
  • Redna cena:

    32,90 €

  • Popust:

    1,64 € (5%)

  • Spletna cena:

    31,26 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 31,26 € (0%)

Zaloga: na zalogi

DimenzijaZalogaCena
27,5x1,6531,26 €
Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Marathon Original je starosta visoke kvalitetetnega potovalnega plašča. Narejen je iz visoko elastičnne mešanice gume v debelini 3mm. Ena tretjina GreenGuard zaščite je proizvedena iz recikliranih izdelkov lateksa. “Anti-Aging” bočne stene se zoperstavijo klasičnim razpokam, ki so posledica prevelikih obremenitev ter nepravilnega pritiska.

Po naročilu vam dobavimo tudi ostale dimenzije in plašče Schwalbe, ki jih trenutno nimamo na zalogi!