Trgovina in servis z vami že od 1989

Blog

KATEGORIJE

SPREMLJAJ NAS

POZOR! ODPOKLIC BIDONOV ZEFAL - LITTLE Z-350

POMEMBNO OBVESTILO: prostovoljni odpoklic otroških kolesarskih bidonov ZEFAL

Družba ZEFAL SA (»ZEFAL«) je ugotovila, da nekateri otroški kolesarski bidoni družbe ZEFAL ne izpolnjujejo vedno visokih standardov družbe ZEFAL glede kakovosti in varnosti. Preizkusi kažejo, da se lahko v redkih primerih potisno-vlečni ventil pokrovčka preveč zlahka odklopi.

NEVARNOST: Obstaja nevarnost zadušitve v primeru, da bi se potisni ventil odklopil med pitjem. Toda družba ZEFAL do danes ni bila seznanjena z nobeno neprijetnostjo ali odklapljanjem ventilov. Ker pa so bili neustrezni bidoni posebej zasnovani za otroke, se je družba ZEFAL zaradi velike previdnosti odločila, da bo prostovoljno odpoklicala neustrezne bidone.

ODPOKLICANI IZDELKI: Neustrezni bidoni so bili prodani med januarjem 2017 in januarjem 2022 v različnih potiskih in barvah. Vsi neustrezni modeli imajo na dnu oznako »ZEFAL« in so jasno prepoznavni kot otroški bidoni, saj so visoki le 158 mm in imajo prostornino 350 ml.



VRAČILO KUPNINE : Če imate v lasti takšen bidon, ga morate prenehati uporabljati. Obrnite se na spletno stran družbe ZEFAL, da se dogovorite za vračilo celotnega zneska nakupa: www.zefal.com/...


Opravičujemo se za nevšečnosti, ki bi jih ta težava lahko povzročila.

Vaša varnost je na prvem mestu.

Valy d.o.o.