Trgovina in servis z vami že od 1989

Blog

KATEGORIJE

SPREMLJAJ NAS

SQlab - ekstremno ergonomske kolesarske komponente

SQlab, vodilno podjetje na področju ergonomskih rešitev za kolesarje, z navdušenjem predstavlja svojo najnovejšo linijo izdelkov, ki postavljajo udobje in učinkovitost na prvo mesto. Novi SQlab izdelki so zasnovani s poudarkom na ergonomiji, ki omogoča kolesarjem, da dosežejo najboljše rezultate in uživajo v svoji vožnji.

Inovativna Ergonomija za vsak sedenjski položaj na kolesu:

SQlab se ponaša s poglobljenim razumevanjem kolesarske anatomije, kar je pripeljalo do razvoja izjemne linije izdelkov, prilagojenih različnim kolesarskim sedenjskim položajem. Novi sedeži, ročaji in druge ergonomske rešitve SQlab so oblikovani tako, da omogočajo optimalno porazdelitev teže, zmanjšujejo pritisk na občutljiva področja in preprečujejo neprijetnosti med vožnjo.

Ključne značilnosti SQlab linije:

- Ergonomske sedeži za vse stile kolesarjenja: SQlab je razvil sedeže, ki so prilagojeni različnim disciplinam kolesarjenja, vključno z gorskim kolesarjenjem, cestnim kolesarjenjem in mestnim kolesarjenjem. Ne glede na to, ali ste profesionalni športnik ali rekreativni kolesar, SQlab ponuja optimalno rešitev za vaše potrebe.
- Prilagodljivi Ročaji za popoln oprijem: Ročaji SQlab so zasnovani z mislijo na udobje in stabilnost. S prilagodljivimi možnostmi in inovativnimi materiali zagotavljajo odličen oprijem in zmanjšujejo utrujenost rok med dolgimi vožnjami.
- Revolucionarni materiali za trajno udobnost: SQlab nenehno išče inovativne materiale, ki zagotavljajo trajno udobje med vožnjo. Novi materiali, uporabljeni v njihovih izdelkih, so trpežni, zračni in odporni na vremenske vplive.
- Znanstveno osnovane rešitve: SQlab svoje izdelke razvija na podlagi znanstvenih raziskav in sodelovanja s strokovnjaki na področju ergonomije. Vsak izdelek je rezultat temeljite analize, kar zagotavlja, da kolesarji dobijo najnovejše in najboljše v ergonomski tehnologiji.

Navdihujte vaše kolesarske izkušnje z SQlab:


SQlab se zavzema za ustvarjanje izjemnih kolesarskih izkušenj z inovativnimi ergonomskimi rešitvami. Ne glede na to, ali se podajate na zahtevno gorsko pot ali se preprosto vozite po mestu, SQlab vam omogoča, da dosežete največje udobje in uživate v vsaki vožnji.

O Družbi SQlab:

SQlab je vodilno podjetje na področju ergonomskih rešitev za kolesarje, ki se zavezuje k ustvarjanju izjemnih izdelkov za izboljšanje kolesarske izkušnje. Njihova strast do ergonomije, inovacij in nenehnega izboljševanja jih postavlja na vrh industrije.

Za več informacij in nakup obiščite spodnje spletne strani

Izdelki SQlab v Kolesarskem centru Valy

Domača stran SQlab